YouTube'da "Buharlı Case traktör 110 beygir eskilerin dev traktörü" videosunu izleyin

Cevap: YouTube'da "Buharlı Case traktör 110 beygir eskilerin dev traktörü" videosunu

Case gelişerek temelden gelmiş.Komur çok enerjili olmalı az olmasına rağmen iyi iş çıkarıyor.
1988 de ben görevdeyken; lojmanin penceresinden bakinca; ruya gibi geldi ama gercekti ,beyaz buharlar icinde Afyon-Kutahya hattında yük kara (buharlı) treni ,lokomotif ihtiyacından çalıştığını gördüm

Cevap: YouTube'da "Buharlı Case traktör 110 beygir eskilerin dev traktörü" videosunu

Güzel iş yapıyor, her şey zincir li direksiyon sistemi bile zincirli gibi görünüyor.

110 HP de olsa çok ağırdır ama , bu günkü çok traktörü çeker çekişmede .

Bi video izlemiştim bundan küçüğü günümüz çift çeler traktölerinden birini çekmişti çok şaşırmıştım