YouTube'da "Massey Ferguson 286 Gold + New Holland TD75 Çamurda Çeltik Tarlası Hazırlaken #ÖzgürÖzdemir55" videosunu izleyin

Abi bu nedir ya ben yeni gördüm biraz yorgundum tam anlamadım burda nasıl iş yapıyonuz zaten bu pirinç tarımına ben çok hayret kalıyorum [emoji106][emoji106][emoji106][emoji123][emoji123][emoji123]

Allah kolaylık versin Fuat bey , bu işten kazandığınız para sonuna kadar helal kazanç bence .
Sağolasın hacı abi, hepimiz aynı değilmiyiz, çeltikçi olarak çok zorluklar gördük yaşadık, şükürler olsun, kul hakkı ve haram yok ise helâl olur inşAllah.banada bey demene gerek yok sadece fuat yeterli.

Ben kişiliğim gereği biraz agresifim böyle işlerde sinir oluyorum sizdeki sabır taktire şayan
Fuat ustam emeğiniz,sabrımızdan ve bizlere yetiştirdiğiniz yiyeceklerden ötürü teşekkürler efendim