PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Yüksek kanaldan su çekme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil7778" data-source="post: 1230541" data-attributes="member: 80757"><p>Merhaba ismim halil Karaca beyden bizim buralarda sürekli o sistem mesajılık yapılıyor benim bir tarlan var senin anlattığın tarzda aynı kanal etin yüksekliği sadece 60 70 santim Ben dörtlük alıcıyla suyu yere boşaltıyorum suyun arka var paul lıklarla bir sağa bir sola açarak yaptım buradan da mısır karıklarına suyu o şekilde boşaltıyorum su çoksa 30 40 kırık aynı anda gidiyor su azaldığı zaman 40 karın suyu aynı anda yavaşlamaya başlıyor yani hendekteki su orada aşağıya doğru düşüyor kazıma ile kağıtlara vermek ise daha zahmetli bir süre sonra toprak bulamıyorsun kırıkları kapamak için beklersen bekle birkaç gün sonra fotoğrafını atarım ama dörtlük alıcıyla yaklaşık beş metrelik bir alıcı kullanacaksın kanal etin içine giren alıcının ucuna ağır bir cisim bağla traktör ağırlığı olabilir sonra içi su dolu olan alıcının birden aşağıya atası hızlı bir şekilde kan etteki su gitmediği sürece sonsuza dek su akmaya devam ederanlayamadıysan yaz ben de telefonumu yazarım sana öğretirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil7778, post: 1230541, member: 80757"] Merhaba ismim halil Karaca beyden bizim buralarda sürekli o sistem mesajılık yapılıyor benim bir tarlan var senin anlattığın tarzda aynı kanal etin yüksekliği sadece 60 70 santim Ben dörtlük alıcıyla suyu yere boşaltıyorum suyun arka var paul lıklarla bir sağa bir sola açarak yaptım buradan da mısır karıklarına suyu o şekilde boşaltıyorum su çoksa 30 40 kırık aynı anda gidiyor su azaldığı zaman 40 karın suyu aynı anda yavaşlamaya başlıyor yani hendekteki su orada aşağıya doğru düşüyor kazıma ile kağıtlara vermek ise daha zahmetli bir süre sonra toprak bulamıyorsun kırıkları kapamak için beklersen bekle birkaç gün sonra fotoğrafını atarım ama dörtlük alıcıyla yaklaşık beş metrelik bir alıcı kullanacaksın kanal etin içine giren alıcının ucuna ağır bir cisim bağla traktör ağırlığı olabilir sonra içi su dolu olan alıcının birden aşağıya atası hızlı bir şekilde kan etteki su gitmediği sürece sonsuza dek su akmaya devam ederanlayamadıysan yaz ben de telefonumu yazarım sana öğretirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Yüksek kanaldan su çekme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt