PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yulaf ekmeye karar verdim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1413709" data-attributes="member: 75269"><p>Ekimi kovayla yada mibzerlemi ekeceksin bu çok önemli kovayla saçıp tırmık cekeceksen %10 13 civarı bir kayıp göz önünde bulundurarak ek ben yulafı 30 kilodan aşağı atmam kardeslenmesini zayıf buluyorum o yüzden mibzer istediğim kiloda atmadığı için (ama o sene eletmemistim yulafı taneler güzeldi fakat biraz çöpelliydi gözler akmadı tıkandı mibzerde )</p><p>15-18 arası 20.20 yada imkan varsa 15 Dap yeter üste 15 üre yeterli gelir</p><p>Her hububat ürününde olduğu gibi yağmuru sever kurak giderse sönük kalır</p><p>İmkan varsa yaprak besleme ot mucadelesi yap Kasım son haftası duruma göre ekmeni tavsiye ederim sürümden sonra kazayağı iyi olur tırmık tarlayı toprağına tavına göre bazen halı gibi yapabiyor yulaf için iyi olmuyor kaz ayağı hafif kanal bıraktığı için ekimi yaptıktan sonra tohum gübre tırmık atınca daha iyi kapanıyor tarla dümdüz olur üstünede silindir gerisi yüce Allah'ın takdiri. Görüş ve tecrübelerim bunlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1413709, member: 75269"] Ekimi kovayla yada mibzerlemi ekeceksin bu çok önemli kovayla saçıp tırmık cekeceksen %10 13 civarı bir kayıp göz önünde bulundurarak ek ben yulafı 30 kilodan aşağı atmam kardeslenmesini zayıf buluyorum o yüzden mibzer istediğim kiloda atmadığı için (ama o sene eletmemistim yulafı taneler güzeldi fakat biraz çöpelliydi gözler akmadı tıkandı mibzerde ) 15-18 arası 20.20 yada imkan varsa 15 Dap yeter üste 15 üre yeterli gelir Her hububat ürününde olduğu gibi yağmuru sever kurak giderse sönük kalır İmkan varsa yaprak besleme ot mucadelesi yap Kasım son haftası duruma göre ekmeni tavsiye ederim sürümden sonra kazayağı iyi olur tırmık tarlayı toprağına tavına göre bazen halı gibi yapabiyor yulaf için iyi olmuyor kaz ayağı hafif kanal bıraktığı için ekimi yaptıktan sonra tohum gübre tırmık atınca daha iyi kapanıyor tarla dümdüz olur üstünede silindir gerisi yüce Allah'ın takdiri. Görüş ve tecrübelerim bunlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yulaf ekmeye karar verdim.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt