Yunus Polis Mi Sivil Polismi?

Arkadaşlar yunus motorsikletli adranalinli polis olmak isterdinizyazın motor kışın araba ile
yoksa gizli ve sivil gezen polismi? olsaydınız

Ynt: Yunus Polis Mi Sivil Polismi?

bantun111 link=topic=82902.msg987640#msg987640 date=1427664999' Alıntı:
Arkadaşlar yunus motorsikletli adranalinli polis olmak isterdinizyazın motor kışın araba ile
yoksa gizli ve sivil gezen polismi? olsaydınız

sakın vazgeçtim, kpss ye hazırlanıp memur oluyorum deme....

Gizli yunus olurken sivil polis olup aynı zamanda motor Sahibi olup arabayla gezmeyi isterdim şahsen

berat.yzn link=topic=82902.msg987647#msg987647 date=1427666433' Alıntı:
Gizli yunus olurken sivil polis olup aynı zamanda motor Sahibi olup arabayla gezmeyi isterdim şahsen
keşke öyle olsa sadece yılda bir kere olursa görevde yer alınır gizli yunuusdie bişi yok :D
yunus polis polisdir yani motorsikletli polis sivil ise sivil gezen asayiş için arka sokaklardaki siviller gibi. :D

bantun111 link=topic=82902.msg987673#msg987673 date=1427691833' Alıntı:
keşke öyle olsa sadece yılda bir kere olursa görevde yer alınır gizli yunuusdie bişi yok :D
yunus polis polisdir yani motorsikletli polis sivil ise sivil gezen asayiş için arka sokaklardaki siviller gibi. :D
Himm öğrenmiş Oldum Sağol :D

Kuş olsamda daldan dala konsam..
Bartın.neolursan ol .Benden sana tam destek..
Para hariç ,cüzdan sana açık... :) :)

Bantun, seni trakkulup ' e moderatör yapalım.

Maaş fena değil, sigorta + yemek + yol da var. 3 ayda 1 maaş ikramiye.

Zamanla yükselebilme şansında da var ama uzun sürüyor. Ben mesela, Nail Abi ' nin koltuğuna göz diktim, 5 yıl oldu bi arpa boyu yol alamadım. Birgün olacak ama. Hissediyorum.

sebazios link=topic=82902.msg987982#msg987982 date=1427738647' Alıntı:
Bantun, seni trakkulup ' e moderatör yapalım.

Maaş fena değil, sigorta + yemek + yol da var. 3 ayda 1 maaş ikramiye.

Zamanla yükselebilme şansında da var ama uzun sürüyor. Ben mesela, Nail Abi ' nin koltuğuna göz diktim, 5 yıl oldu bi arpa boyu yol alamadım. Birgün olacak ama. Hissediyorum.
Abiii #yangın #körük #vahşet #dehşet #sessiz #bitkin #bıkkın #sıkkın #bezgin #Trakkulüp heralde açıklayıcı olmuştur :D :D