PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1417798" data-attributes="member: 76975"><p>Katılım bankasından ev aldım günah mi helal mi eğer helal diyen ve devlet de burası helal dıyorsa 3 tane ev daha alacağım faizi veriyoruz artı birde dolarda daha fazla artarsa onuda veriyoruz düşerse hiç bir riski </p><p>Yok bizim merkez bankası çıktı devreden doların fiyatını abd belirliyor mevduatların vadesi dolmasına yaklaşırken abd faizi birden 2 puan yükseltti pkk silah yardımı yapan adam bunuda çok keyfi yapar dolar olur 30 TL mevduat sahipleri paramı ver der o zaman ortam nolur. Osmanlı da bunu yaptı iç piyasadan altınla borçlandı ne zaman kanuni desem kimse inanmaz tabiki batmaya yakın. Özal zaten demiş yakın tarihte emekliye bir ikramiyenin bedeli 12 milyar TL mevduat bir tl artsa 66 milyar TL para gelir hazineye hazinede ondan sonra benim gibi borç ödeyeceğim diye çabalar durur</p><p>Zam konusunda ise 18 olması 1 hafta sürmüştü. 13 çok önce değildi yani daha ilk başta indi gibi gelir ama zaten pahalı bekleyip görmek lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1417798, member: 76975"] Katılım bankasından ev aldım günah mi helal mi eğer helal diyen ve devlet de burası helal dıyorsa 3 tane ev daha alacağım faizi veriyoruz artı birde dolarda daha fazla artarsa onuda veriyoruz düşerse hiç bir riski Yok bizim merkez bankası çıktı devreden doların fiyatını abd belirliyor mevduatların vadesi dolmasına yaklaşırken abd faizi birden 2 puan yükseltti pkk silah yardımı yapan adam bunuda çok keyfi yapar dolar olur 30 TL mevduat sahipleri paramı ver der o zaman ortam nolur. Osmanlı da bunu yaptı iç piyasadan altınla borçlandı ne zaman kanuni desem kimse inanmaz tabiki batmaya yakın. Özal zaten demiş yakın tarihte emekliye bir ikramiyenin bedeli 12 milyar TL mevduat bir tl artsa 66 milyar TL para gelir hazineye hazinede ondan sonra benim gibi borç ödeyeceğim diye çabalar durur Zam konusunda ise 18 olması 1 hafta sürmüştü. 13 çok önce değildi yani daha ilk başta indi gibi gelir ama zaten pahalı bekleyip görmek lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt