PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1418236" data-attributes="member: 59451"><p>[URL unfurl="true"]https://twitter.com/i/broadcasts/1YpKkZMmEeVxj[/URL]</p><p></p><p> </p><p> Bu programda dakika 15:40 dan itibaren bakıyorum programı sunan spiker sormaya başlıyor, fiyatlar düşecekmi meselesi?</p><p></p><p>Tabii cevap geliyor, epey cevaplamadan sonra dakika 17:40 dan itibaren, ülkedeki varlığı kabul edilen fakir fukara garip gureba ezilmeyecek, bunada fırsat vermiycez diyor.</p><p></p><p>19:50 den itibarende tedarik zincirindeki denetlemeyi bahsetti, 100 bine yakın ürün denetlenmiş, dakika 20:20 de stokçuluk yapanlara idari para cezaları veriliyor deniyor..</p><p></p><p> Gübre yokmu piyasada? fiyatı denetleniyormu? stok yapan varsa kaçına ceza kesildi? bunu Tarım bakanlığımı yayınlayacak? yoksa soğan makarna stoklayanamı bakılıyor sadece, bu konular muallakta, denetimler sadece gıdayı tüketime yönelik, üretime yönelik malları hiç denetiminden bahsedilmiyor nedense.</p><p></p><p>Benim anladığım kadarıyla anlayış şu artık, üretim nasıl olursa olsun kim yaparsa yapsın, fakir fukara garip gureba ucuz tüketecek, tüketim ucuz olacak, girdiyi getireni denetleme yok, zamlanan akaryakıtı indirme yok, zaten ÖTV ye kaydırdılar indirim miktarını, üretim yapan arada kalsın, velhasılı tüketimde sadece alıp satanı denetle şeklinde.</p><p></p><p> O zaman üretimi kim nasıl yaparsa yapsın arada kalmak üretici olmak sahipsiz olmaktan başka bişey olmuyor vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1418236, member: 59451"] [URL unfurl="true"]https://twitter.com/i/broadcasts/1YpKkZMmEeVxj[/URL] Bu programda dakika 15:40 dan itibaren bakıyorum programı sunan spiker sormaya başlıyor, fiyatlar düşecekmi meselesi? Tabii cevap geliyor, epey cevaplamadan sonra dakika 17:40 dan itibaren, ülkedeki varlığı kabul edilen fakir fukara garip gureba ezilmeyecek, bunada fırsat vermiycez diyor. 19:50 den itibarende tedarik zincirindeki denetlemeyi bahsetti, 100 bine yakın ürün denetlenmiş, dakika 20:20 de stokçuluk yapanlara idari para cezaları veriliyor deniyor.. Gübre yokmu piyasada? fiyatı denetleniyormu? stok yapan varsa kaçına ceza kesildi? bunu Tarım bakanlığımı yayınlayacak? yoksa soğan makarna stoklayanamı bakılıyor sadece, bu konular muallakta, denetimler sadece gıdayı tüketime yönelik, üretime yönelik malları hiç denetiminden bahsedilmiyor nedense. Benim anladığım kadarıyla anlayış şu artık, üretim nasıl olursa olsun kim yaparsa yapsın, fakir fukara garip gureba ucuz tüketecek, tüketim ucuz olacak, girdiyi getireni denetleme yok, zamlanan akaryakıtı indirme yok, zaten ÖTV ye kaydırdılar indirim miktarını, üretim yapan arada kalsın, velhasılı tüketimde sadece alıp satanı denetle şeklinde. O zaman üretimi kim nasıl yaparsa yapsın arada kalmak üretici olmak sahipsiz olmaktan başka bişey olmuyor vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt