PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dwil" data-source="post: 1418384" data-attributes="member: 55632"><p>bravo aynen bu şekilde benim takip ettiğim de. insanlar dolar düştü diye panik yapıp sattılar tüccar da bunu kullandı fiyatı düşürdü. geçen gün ben de edirne borsasında daha önce doların 12 tl olduğu gün buğday fiyatına baktım 4,20 idi. yatırımda olan her ne olursa olsun zararına satmamak lazım. olması gereken fiyat neyse onu tespit edip onu beklemek gerek. zaten bugün uzunköprü borsasında hiç buğday işlemi olmamış edirne borsasında da çok az.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dwil, post: 1418384, member: 55632"] bravo aynen bu şekilde benim takip ettiğim de. insanlar dolar düştü diye panik yapıp sattılar tüccar da bunu kullandı fiyatı düşürdü. geçen gün ben de edirne borsasında daha önce doların 12 tl olduğu gün buğday fiyatına baktım 4,20 idi. yatırımda olan her ne olursa olsun zararına satmamak lazım. olması gereken fiyat neyse onu tespit edip onu beklemek gerek. zaten bugün uzunköprü borsasında hiç buğday işlemi olmamış edirne borsasında da çok az. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zamlar geri alinacakmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt