Sonuç yine aynı Zetor'un çiftte ayağı süratli...
http://www.dailymotion.com/video/x5xp0i_zetor-82-hp-jondere-90-hp-ve-80hpyi_lifestyle
http://www.dailymotion.com/video/x5xp0i_zetor-82-hp-jondere-90-hp-ve-80hpyi_lifestyle
Jd nin sürücüsü sıra sonunda ve başında çok ağır davranıyor. Zetor sürücüsü daha hızlı dönüyor ordan kazanıyor
Aynen abi her zaman için kötü şoför düşer bizedemekki uyanık-akıllılar hep zetorcu yada zetorcular, hep uyanık-akıllı
yada zetorun rakiplerine hep kötü sürücüler düşüyor..
Abi Türkiye de zetorcu sayısı yok denecek kadar az. Zetor cu olanlarda zaten reklam peşinde yani uyanık olmak zorunda yoksa zetor hiç giremez bu ülkeyedemekki uyanık-akıllılar hep zetorcu yada zetorcular, hep uyanık-akıllı
yada zetorun rakiplerine hep kötü sürücüler düşüyor..
Zetor hep öyleZetora redbul mu icirdiniz baki kanatlanmis![]()
Ilk defa guzel bir zetor karsilastirma vidyosu goruyoruz zetor guzel cekmis pullugu hakkini verelim lakin video milattan once cekilmis gibi.kopyala yapistir vidyolar ile olmaz zetorcu arkadaslar bahar geldi artik sizin zetorlari gorelim
3085 kesmez baki td100 3105 falan varsa ancaZetor hep öyle![]()
![]()
denk gelirsem MF 3.085'le bi kayıt yapacam..
Zetor hep öyle![]()
![]()
Aynen katılıyorum aşağıları kurtarmaz [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji13] [emoji13] [emoji13]3085 kesmez baki td100 3105 falan varsa anca![]()
Zetor hep öyle![]()
![]()
Sırf senin için istek üzerine özel kayıt yapacam Hamdisenı tanımak ıstıyorum yıgıdım![]()
![]()
güzell karsılastırma olur pullukları ıyı ayarla emme pullugunu sola yatırıp hıle yapmadan duzgun ayarlan oyle denen
Yaşar abi Pınarbaşı biraz yakın olsa senin motorla yarışmaya gelirimYapma Mülayim o kadar pulluğa dayanamazssın. Seninki Kemal Sunal'ın kadehi dikip getirin getirin şişeyi getirim gibi oldu. Sırada hangi marka var?
![]()
![]()
65 beygire 85 beygir tabi giderrsin bakıYaşar abi Pınarbaşı biraz yakın olsa senin motorla yarışmaya gelirim![]()
![]()
Arabayla yakında motorla gözüme büyüyor![]()
![]()
![]()
65 beygire 85 beygir tabi giderrsin bakı
bizim yan köyde farmal 105 c var size en fazla 100 km bi gel de kapıştırak
hem 20 beygir üstüne kafa tutuyo bu zetor![]()
Yaşar abi Pınarbaşı biraz yakın olsa senin motorla yarışmaya gelirim![]()
![]()
Arabayla yakında motorla gözüme büyüyor![]()
![]()
![]()
Şimdi Taner abiyle konuştum yine Caseyle senin için kısa bir video çekecez.farmal dedin mi duracan orda ıkı dk dusunecen farmal 85 tam 84 luk zetora gore ama esıt deıl farmal commanraıl ben cesaret etmezdım sahsenn![]()
Tokat bana Pınarbaşından'da uzak 250 km ama Tümosan 8105 ile kapıştık arkadaşla benim düz 1 ' imle aynı gidiyor amma Takviye 5 ' e çekince yetişemiyordu..65 beygire 85 beygir tabi giderrsin bakı
bizim yan köyde farmal 105 c var size en fazla 100 km bi gel de kapıştırak
hem 20 beygir üstüne kafa tutuyo bu zetor![]()