PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetor Dayanamayıp Elif Dizisine Dalmış :) :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1084448" data-attributes="member: 3405"><p>konuyu şimdi gördüm baki kardeş affet...unuttum ben o olayı geceden bahçeden gelmiştim koyacak yer olmayınca yolun kenarına park ettim sabah 8 baktım zetorun etrafı kalabalık kızlar falan binmiş koltuğa foto çekiyor evden görüyorum tabiki..</p><p> anladımki dizi yada reklam çekimi zaten çoğu buralarda çekilşr istanbulun tek kalan köyleri olduğundan balkondan bağırdım engel oluyorsa alayım diye yok abi biz o var diye burada çekiyoruz falan dediler biraz bekledim aldım işe gittim sonra unuuttm konuyu birde kafam daalgındı galiba hiç ilgilenmedim yoksa tamamını çıkarttırımdım zetorun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1084448, member: 3405"] konuyu şimdi gördüm baki kardeş affet...unuttum ben o olayı geceden bahçeden gelmiştim koyacak yer olmayınca yolun kenarına park ettim sabah 8 baktım zetorun etrafı kalabalık kızlar falan binmiş koltuğa foto çekiyor evden görüyorum tabiki.. anladımki dizi yada reklam çekimi zaten çoğu buralarda çekilşr istanbulun tek kalan köyleri olduğundan balkondan bağırdım engel oluyorsa alayım diye yok abi biz o var diye burada çekiyoruz falan dediler biraz bekledim aldım işe gittim sonra unuuttm konuyu birde kafam daalgındı galiba hiç ilgilenmedim yoksa tamamını çıkarttırımdım zetorun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetor Dayanamayıp Elif Dizisine Dalmış :) :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt