şteyr 8073 vardı .şimdi sadece zetor...UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043653#msg1043653 date=1449690597' Alıntı:Fatih..Benden baska birini buldum 5. yilimda bugun konuyu onun icin actim
Mesele su.. zetor su bu neyse.. ayni anda elinde birden fazla motor olanlar.. kiyas yaparsa olay netlesir.. hele de ayni ekipmanla olursa..
Yarin alan da bilsin.. yanildim yandim demesin..
Aha ben diyom zetorun parca servis zayif.. alan bilip alsin.
Ugur yaz iste.. ama tarafsiz ol.. benim gibi fanatiklik yapmahazir elinde zetor 84.. erkunt 110 var.
Ali sende zetor disinda bise var mi yada zetor oncesi ne vardi dostum..
Zetora kimse kötü demez abi diyen bu işten anlamiyordur zaten ben erkuntu alırken elektrigine ve kabinine zaten hiç güvenmedim ama motor şanziman ve hidrolik aksamından sikinti yasamayacagimida bilerek aldim ama insan ilk 4 5 saatte iyiki almissim diyorsun ama 5 saatten sonra kabin sesinden ve shuttle olmamasindan dolayı yoruyor eger kabun sesini keserlerse shuttle de koyarlarsa bitane daha alirim yok koymadilar mı 2.el bi 6230-330 jd yada 5455 mf alabilirim o da ihtiyaçtan değil zevkineUÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043653#msg1043653 date=1449690597' Alıntı:Fatih..Benden baska birini buldum 5. yilimda bugun konuyu onun icin actim
Mesele su.. zetor su bu neyse.. ayni anda elinde birden fazla motor olanlar.. kiyas yaparsa olay netlesir.. hele de ayni ekipmanla olursa..
Yarin alan da bilsin.. yanildim yandim demesin..
Aha ben diyom zetorun parca servis zayif.. alan bilip alsin.
Ugur yaz iste.. ama tarafsiz ol.. benim gibi fanatiklik yapmahazir elinde zetor 84.. erkunt 110 var.
Ali sende zetor disinda bise var mi yada zetor oncesi ne vardi dostum..