ZETOR PROXIMA POWER 90 (ufak bir tanitim ve gezinti)

Elinize sağlık..

Ana vitesleri de inip cikiyo mu "auto" da..

bi de 10 km nin altında yavasken geçilmeli gibi bu not vardı broşürde.. bi bakın..

yani düğmeli 4×4 gecislerdeki gibi ya durulacak yada iyice yavaş olcak..

Güzel paylaşım Murat Abi, hi-lo lar (3 kademe) otomatik atabiliyor anladığım kadarıyla. Sistem güzel düşünülmüş fakat gaza yüklenip otomatik geçiş yaptığında vuruntu yapar vites yükseldiği zaman ayağı hafiften gazdan çekmek daha makul olur yuruntu yaşamamak adına.
traktörü alan abiyede hayırlı olsun ...

Güzel paylaşım Murat Abi, hi-lo lar (3 kademe) otomatik atabiliyor anladığım kadarıyla. Sistem güzel düşünülmüş fakat gaza yüklenip otomatik geçiş yaptığında vuruntu yapar vites yükseldiği zaman ayağı hafiften gazdan çekmek daha makul olur yuruntu yaşamamak adına.
traktörü alan abiyede hayırlı olsun ...

Teşekkür ederim Görkem.2 takviye 4 vites 3 kademe.Kademeler ister manuel ister otomatik ayarlaniyor bi dugmeyle.Motor yeni bende kisa bi surus yaptim tam anlamiyla denemek kullanmak anlamak zaman ister.Evet biraz vuruntu yapiyor ama o motora huyuna alisinca gececektir.kademelerin isleyis prensibi gayet guzel.ozellikle Nakliye isinde toprak üstünde cok kullanosli olacagini dusunuyorum.Zetor sadelikten yana.Ben motoru begendim 500 saatten sonra gormek lzm esas