PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anktrak" data-source="post: 1159440" data-attributes="member: 74484"><p>Mahindra 10 ayri sektörde toplam cirosu 19 milyor dolar imiş. Tohumdan traktöre ve ekipmanlar. Kamyon kamyonet. Uçak hatta tren. Bahçe ekipmanlari ve motorsiklet üretimi dahil mithubishinin yalniz tarim alano değil otomobil içinde parça üretimini yapan uzak doğudan avrupaya ve amerikaya kadar yayilan büyük bir şirket imiş.sitelerinden bakabilirsiniz. Ben zeynep hanimin dediklerini makul buluyorum. Burada kdv. Daha çok ödeyen yerli üretici ithal adam sadece getiroyor satiyor. Erkunt büyük bir sermayedar ile daha büyüyecek inşallah. Zeynep hanim ayrica yerli motor üretimi dile getirdi bunu yillar önce istemiş tübitaka gitmis ancak olmamış umarim güzel ülkemiz adina hayirli olur. Halen hindistan demeyi birakin. Bu marka türk mali bunu tüm dünya böyle bilip alacak. Bazen youtubeda armatrac veyahut tümosan görüyorum ingiltere almanyada. (merak edenler youtube tümosan ireland. Yani irlanda yazsin orada bizim klasik seriden adam ahir temizliyor). Bizim topraklarin el emeği orada görmek gurur verici. Erkuntta bu işi büyütürse inanin kazanan türkiye olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anktrak, post: 1159440, member: 74484"] Mahindra 10 ayri sektörde toplam cirosu 19 milyor dolar imiş. Tohumdan traktöre ve ekipmanlar. Kamyon kamyonet. Uçak hatta tren. Bahçe ekipmanlari ve motorsiklet üretimi dahil mithubishinin yalniz tarim alano değil otomobil içinde parça üretimini yapan uzak doğudan avrupaya ve amerikaya kadar yayilan büyük bir şirket imiş.sitelerinden bakabilirsiniz. Ben zeynep hanimin dediklerini makul buluyorum. Burada kdv. Daha çok ödeyen yerli üretici ithal adam sadece getiroyor satiyor. Erkunt büyük bir sermayedar ile daha büyüyecek inşallah. Zeynep hanim ayrica yerli motor üretimi dile getirdi bunu yillar önce istemiş tübitaka gitmis ancak olmamış umarim güzel ülkemiz adina hayirli olur. Halen hindistan demeyi birakin. Bu marka türk mali bunu tüm dünya böyle bilip alacak. Bazen youtubeda armatrac veyahut tümosan görüyorum ingiltere almanyada. (merak edenler youtube tümosan ireland. Yani irlanda yazsin orada bizim klasik seriden adam ahir temizliyor). Bizim topraklarin el emeği orada görmek gurur verici. Erkuntta bu işi büyütürse inanin kazanan türkiye olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt