PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan_K" data-source="post: 1159750" data-attributes="member: 77721"><p>Arkadaşlar benim Erkunt traktörüm yok ama benimde canım konuya sıkkın. Lakin her ne kadar Erkunt gözümde eski Erkunt olmasada ben sonuçları izleyip görmek istiyorum. Bence konuşması belli ki çok çalışılmış ve ezberlenmiş bir ön yargı yıkma konuşmasıydı, belli ki çok özel danışmanlar tarafından hazırlanmış. Kelimeler özenle seçilmiş ve sorularda öyle. Lakin bakalım, balık gerçekten taze mi, yoksa bayat mı? Kokusu çokta zaman geçmeden çıkar diye düşünüyorum. Ne katacaklar bize yada eksilttikleri ile mi kalacaklar bir görmek istiyorum. Bunun yanı sıra benim için Erkunt satıldığını duyduğum günden buyana gözümde bir AGCO, bir CNH, bir Massey, bir Deutz veya Mahindra, kısacası tüm yabancı markalar gibi diğer markalardan farkı yok artık. Ama zamanla anlayacağız göreceğiz ne yapmak istediklerini diye düşünüyorum. Bu arada zaten Erkunt çoğu parçası toplama olarak yapılan bir traktördü. Kaba parçaları (bir kısım bağlantı elemanları ve şase, kaput vs. gibi)Tasarımı ve montajı Türkler tarafından yapılıyordu. Şimdi Türkiye orantısının çoğu gitti bence hepsi bu. Sanırım sadece bir kısım üretim ve montaj hacmi kaldı geri kalan dış sermaye, mekanizasyon ve tasarım yani arge sanırım artık dışarıya bağlı olacak gibi görünüyor. Her ne olursa olsun ben kendi adıma düşüncem umarım dedikleri sözleri tutarak bir şeyler başarabilirler. Türkiye ye katkılarını sürdürebilirler. Ben kendi adıma şöyle diyebilirim sanırım ki; Zeynep hanımı tanımam lakin, ben her ne kadar Erkunt sahibi olmasam da olayın hala şaşkınlığı var üzerimde. Tamam arge biraz yavaş, servis kötü belki ama bize ait olan bir markanın mesela bu "a" markası veya "b" markası da olsa satılması insanda büyük burukluk oluşturuyor. Bu da büyük müşteri memnuniyetsizliği, gelecek kaygısı ve tabi verilen güvene karşılık bir itibar sarsılması da buna dahil. Hatta müşteri kaybı da olabilir. Umarım daha fazla kan kaybetmeden toparlanırlar. Bizlerin bizlere saygı duyan ve bizler için bir şeyler yapan bize ait markalara daima ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ve yinede her ne marka olursa olsun hiç bir markaya hakaret etmemek ve onu fazla yıpratmamak gerektiğini de düşündüğümü eklemek isterim. Sonuçta üretilen tüm ürünler bizim milli ve manevi servetimize katkı ve menfaat sağlayacaksa şayet buna saygı duymak gerekli bence. Umarım Tümosan firmasının başına aynı şeyler gelmez. Ve Erkunt'a gelecekte başarılar dilerim.</p><p></p><p>Dip not: Amerika da üretilen traktörleri bende inceledim. Benzetmek gerekirse şayet aklıma ilk LS markası geldi biraz onlara benziyor gibiler. </p><p>Kaynak : <a href="https://mahindrausa.com/Tractors/series" target="_blank">https://mahindrausa.com/Tractors/series</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan_K, post: 1159750, member: 77721"] Arkadaşlar benim Erkunt traktörüm yok ama benimde canım konuya sıkkın. Lakin her ne kadar Erkunt gözümde eski Erkunt olmasada ben sonuçları izleyip görmek istiyorum. Bence konuşması belli ki çok çalışılmış ve ezberlenmiş bir ön yargı yıkma konuşmasıydı, belli ki çok özel danışmanlar tarafından hazırlanmış. Kelimeler özenle seçilmiş ve sorularda öyle. Lakin bakalım, balık gerçekten taze mi, yoksa bayat mı? Kokusu çokta zaman geçmeden çıkar diye düşünüyorum. Ne katacaklar bize yada eksilttikleri ile mi kalacaklar bir görmek istiyorum. Bunun yanı sıra benim için Erkunt satıldığını duyduğum günden buyana gözümde bir AGCO, bir CNH, bir Massey, bir Deutz veya Mahindra, kısacası tüm yabancı markalar gibi diğer markalardan farkı yok artık. Ama zamanla anlayacağız göreceğiz ne yapmak istediklerini diye düşünüyorum. Bu arada zaten Erkunt çoğu parçası toplama olarak yapılan bir traktördü. Kaba parçaları (bir kısım bağlantı elemanları ve şase, kaput vs. gibi)Tasarımı ve montajı Türkler tarafından yapılıyordu. Şimdi Türkiye orantısının çoğu gitti bence hepsi bu. Sanırım sadece bir kısım üretim ve montaj hacmi kaldı geri kalan dış sermaye, mekanizasyon ve tasarım yani arge sanırım artık dışarıya bağlı olacak gibi görünüyor. Her ne olursa olsun ben kendi adıma düşüncem umarım dedikleri sözleri tutarak bir şeyler başarabilirler. Türkiye ye katkılarını sürdürebilirler. Ben kendi adıma şöyle diyebilirim sanırım ki; Zeynep hanımı tanımam lakin, ben her ne kadar Erkunt sahibi olmasam da olayın hala şaşkınlığı var üzerimde. Tamam arge biraz yavaş, servis kötü belki ama bize ait olan bir markanın mesela bu "a" markası veya "b" markası da olsa satılması insanda büyük burukluk oluşturuyor. Bu da büyük müşteri memnuniyetsizliği, gelecek kaygısı ve tabi verilen güvene karşılık bir itibar sarsılması da buna dahil. Hatta müşteri kaybı da olabilir. Umarım daha fazla kan kaybetmeden toparlanırlar. Bizlerin bizlere saygı duyan ve bizler için bir şeyler yapan bize ait markalara daima ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ve yinede her ne marka olursa olsun hiç bir markaya hakaret etmemek ve onu fazla yıpratmamak gerektiğini de düşündüğümü eklemek isterim. Sonuçta üretilen tüm ürünler bizim milli ve manevi servetimize katkı ve menfaat sağlayacaksa şayet buna saygı duymak gerekli bence. Umarım Tümosan firmasının başına aynı şeyler gelmez. Ve Erkunt'a gelecekte başarılar dilerim. Dip not: Amerika da üretilen traktörleri bende inceledim. Benzetmek gerekirse şayet aklıma ilk LS markası geldi biraz onlara benziyor gibiler. Kaynak : [URL="https://mahindrausa.com/Tractors/series"]https://mahindrausa.com/Tractors/series[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt