PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 1159928" data-attributes="member: 53417"><p>Yerli ile Milli yi karıştırmayın.</p><p>Yerli dediği şu:</p><p>sermaye tamamen yabancı</p><p>çalışanlarının hepsi yabancı</p><p>her türlü fikir, marka, patent yabancı</p><p>mühendislik, yönetim yabancı</p><p>üretilen yer yabancı</p><p>satılan yer yabancı</p><p>vs... bütün bunlar yabancı olabilir.</p><p>sadece ve sadece "Türk Kanunlarına göre Kurulmuş" bir şirket ise, yani Türkiyede 3-5 kişi bir araya gelip, sermayeyi koyup, Türk Ticaret Kanunu vb. kanunlara göre bir şirket kurmuşlarsa,</p><p>bu YERLİ bir şirket olur. </p><p></p><p>milli ise,</p><p>Ortakları TC vatandaşı</p><p>Sermayesi TC bankaları vb. sağlanmış,</p><p>mühendisi, çalışanı, yönetimi TC vatandaşı</p><p>bu ülkede üretim yapan</p><p>kârı da bu ülkede kalan demektir.</p><p></p><p>Erkunt şirketinin kârı dışarıya transfer edilecek mi edilmeyecek mi?</p><p>alt sistemler Mahindardan ithal edilip, burada lego üretim yapılacak mı yapılmayacak mı?</p><p>mühendislik ve diğer tasarım unsurları, bu ülkenin mühendisleri tarafından mı yapılacak, dışarıdan hazır gelip burada sadece uygulamaya mı geçirilecek...</p><p></p><p>aynısı Volvo'da oldu.</p><p>2007-8 yıllarında Volvo'yu Çinliler satın aldı. Sonra açıklama yaptılar, biz bu şirketin hiç bir şeyine dokunmayacağız, istediğinizi yapın diye.</p><p>tabi bu basına yapılan açıklama. içeride neler döndüğünü bilmiyoruz. daha az maliyet, daha fazla kâr uğruna nasıl talimatlar verildiğini vs...</p><p>hasılı o gün bu gündür Volvo gözümden düşmüş bir markadır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 1159928, member: 53417"] Yerli ile Milli yi karıştırmayın. Yerli dediği şu: sermaye tamamen yabancı çalışanlarının hepsi yabancı her türlü fikir, marka, patent yabancı mühendislik, yönetim yabancı üretilen yer yabancı satılan yer yabancı vs... bütün bunlar yabancı olabilir. sadece ve sadece "Türk Kanunlarına göre Kurulmuş" bir şirket ise, yani Türkiyede 3-5 kişi bir araya gelip, sermayeyi koyup, Türk Ticaret Kanunu vb. kanunlara göre bir şirket kurmuşlarsa, bu YERLİ bir şirket olur. milli ise, Ortakları TC vatandaşı Sermayesi TC bankaları vb. sağlanmış, mühendisi, çalışanı, yönetimi TC vatandaşı bu ülkede üretim yapan kârı da bu ülkede kalan demektir. Erkunt şirketinin kârı dışarıya transfer edilecek mi edilmeyecek mi? alt sistemler Mahindardan ithal edilip, burada lego üretim yapılacak mı yapılmayacak mı? mühendislik ve diğer tasarım unsurları, bu ülkenin mühendisleri tarafından mı yapılacak, dışarıdan hazır gelip burada sadece uygulamaya mı geçirilecek... aynısı Volvo'da oldu. 2007-8 yıllarında Volvo'yu Çinliler satın aldı. Sonra açıklama yaptılar, biz bu şirketin hiç bir şeyine dokunmayacağız, istediğinizi yapın diye. tabi bu basına yapılan açıklama. içeride neler döndüğünü bilmiyoruz. daha az maliyet, daha fazla kâr uğruna nasıl talimatlar verildiğini vs... hasılı o gün bu gündür Volvo gözümden düşmüş bir markadır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Zeynep Erkunt ARMAĞAN ERKUNT'un Satışı hakkındaki Soruları cevaplıyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt