PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zeytinlerimin ürününün %70-80 dökülüyor çiçekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mazlum Can Doğan" data-source="post: 1358664" data-attributes="member: 88512"><p>Abilerim ev için dışarıdan almamak için boş bir arazimize ektiğimiz 20-25 tane zeytin ağacımız var.Ürünler olgunlaşmadan önce çiçek açıyor ya hani işte o çiçeklerin en az%70 i dökülüyor.yine de ağaç başı bi 10 kilo veriyor ama o çiçekler dökülmese en az 40-50 kilo verir.bunun sebebi nedir bilen bu işle uğraşan abilerim aydınlatırsa sevinirim.Yani en azından %30 da kurtarsak yeterli ama maalesef %70 dökülüyor.Bağı ilaçlarken onlarada ilaç vuruyorum.Yazın her hafta suluyorum susuz kalmaması için.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>5</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mazlum Can Doğan, post: 1358664, member: 88512"] Abilerim ev için dışarıdan almamak için boş bir arazimize ektiğimiz 20-25 tane zeytin ağacımız var.Ürünler olgunlaşmadan önce çiçek açıyor ya hani işte o çiçeklerin en az%70 i dökülüyor.yine de ağaç başı bi 10 kilo veriyor ama o çiçekler dökülmese en az 40-50 kilo verir.bunun sebebi nedir bilen bu işle uğraşan abilerim aydınlatırsa sevinirim.Yani en azından %30 da kurtarsak yeterli ama maalesef %70 dökülüyor.Bağı ilaçlarken onlarada ilaç vuruyorum.Yazın her hafta suluyorum susuz kalmaması için. 5 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Zeytinlerimin ürününün %70-80 dökülüyor çiçekleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt