Zeytinyağı ile çalışan TÜMOSAN

Arkadaşlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama yurdum insanı mazot pahalı olunca bakın ne yöntemler buluyo :D 10 numara yağ,LPG derken birde zeytin yağı çıktı.Yarında su ile çalıştırır insanımız. zuha-*-s

Çanakkale ' nin Bayramiç İlçesine bağlı Kutluoba Köyü ' nde çiftçilik yapan İbrahim Yüksel, litre fiyatı mazottan daha ucuz olması nedeniyle traktöründe yakıt olarak zeytinyağı kullanmaya başladı.
https://www.youtube.com/watch?v=Zwrgz9PG-QM

Ynt: Zeytinyağı ile çalışan TÜMOSAN

zeytınyagının lıtresını 12 ye verıyorum 12 lira ucuz bıle :) bu yag baska yaglara benzemez o adamın kullandıgı baska yag olabılır cıcek yagı ıle karıstırmıs olabılır ama mazot yerıne zeytınyag kullanan adam da kafasının k sı yoktur cunku zeytınyag Kolay elde edılebılen bır yag deıldır ve aycıcek vs vs yaglarla mukayese bıle edılemez.

zac link=topic=78024.msg923370#msg923370 date=1412167532' Alıntı:
zeytınyagının lıtresını 12 ye verıyorum 12 lira ucuz bıle :) bu yag baska yaglara benzemez o adamın kullandıgı baska yag olabılır cıcek yagı ıle karıstırmıs olabılır ama mazot yerıne zeytınyag kullanan adam da kafasının k sı yoktur cunku zeytınyag Kolay elde edılebılen bır yag deıldır ve aycıcek vs vs yaglarla mukayese bıle edılemez.

Hadi onu da geçtim, motora vereceği zarar ile çok fazla masraf eder :)

Gerçi dediğin gibi zeytinyağı da ucuz bir yağ değil sonuçta, iş olsun torba dolsun diye yapmış anlaşılan :)

İbrahim abi de site üyelerimizdendir uzun süredir tanırım kendisini adam yapmış çalıştırmış Tebrık etmek düşer arkadaslar ürünün para etmediği sezonda yakıt olarak kullanmış gayet mantıklı....