PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Bankası Hayvan Kredisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1318994" data-attributes="member: 44592"><p>Geçen ziraat bankası ile görüştüm anaç saanen keçileri için</p><p>Anaç olduğu için %70 faiz indirimi uyguladılar normalde faiz %9 muş</p><p>Yaşım 40 ın altında olduğu için %25 daha faiz indirimi daha verdiler benim ödeceyeğim faiz yıllık %0.45 oldu</p><p>Yani 100 bin tl yi 5 yıl vadeli yılda 450 tl faizle toplamda 102.250 tl olarak ödeyeceğim</p><p>%130 teminat istiyorlar 2 tane kefil</p><p>Teminat sizin veya kefillerin herhangi birinin yada ikisinin toplamı olabilir</p><p>Hayvanlar tarsim sigortalı olacak ortlama 100 tl hayvan başı yarısını devlet ödüyor kalan yarısı yüzde 25 peşin geri kalanını 4 taksit yapıyorlar her yıl sigorta yenileniyor tabi buda 5 yılda 100 hayvanda 25 bin lira gibi sigorta parası tutuyor</p><p>Çiftçi belgesi istiyorlar</p><p>Dosya masrafları da oluyormuş ipotek vb</p><p>7 yıl vadeliden söz etmediler sanırım kaldırılmış 5 yıllık varmış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1318994, member: 44592"] Geçen ziraat bankası ile görüştüm anaç saanen keçileri için Anaç olduğu için %70 faiz indirimi uyguladılar normalde faiz %9 muş Yaşım 40 ın altında olduğu için %25 daha faiz indirimi daha verdiler benim ödeceyeğim faiz yıllık %0.45 oldu Yani 100 bin tl yi 5 yıl vadeli yılda 450 tl faizle toplamda 102.250 tl olarak ödeyeceğim %130 teminat istiyorlar 2 tane kefil Teminat sizin veya kefillerin herhangi birinin yada ikisinin toplamı olabilir Hayvanlar tarsim sigortalı olacak ortlama 100 tl hayvan başı yarısını devlet ödüyor kalan yarısı yüzde 25 peşin geri kalanını 4 taksit yapıyorlar her yıl sigorta yenileniyor tabi buda 5 yılda 100 hayvanda 25 bin lira gibi sigorta parası tutuyor Çiftçi belgesi istiyorlar Dosya masrafları da oluyormuş ipotek vb 7 yıl vadeliden söz etmediler sanırım kaldırılmış 5 yıllık varmış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Bankası Hayvan Kredisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt