PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Bankası Hayvan Kredisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1319054" data-attributes="member: 69588"><p>Ben geçen eylül ayında sadece işletme belgesi ile 16,000 lira çektim. Dosya masrafları ile birlikte ödemem gereken net tutar: 16,400 lira. Geçen ayın sonunda bu güzellikten bir daha yararlanim diyerek bankaya gittim, gitmez olaydım. Sigorta, kefil, kontrol gibi bir sürü ıvır-zıvır çıkarmışlar. </p><p></p><p>En sonunda hayvancılık kredisinden vazgeçip bitkisel üretim adı altında 12,000 liralık bir kredi çektim. Yaklaşık olarak bu kredi için de 550 liralık dosya masrafı ve bir miktar tarsim kesintisi oldu. Bu kredi bana az geliyor derken, TEB beni aradı; kefilsiz, masrafsız, sigortasız ve hiç uğraşmasız 25,000 lira verebileceklerini söyledi. %1,9'luk faizle 25,000 lirayı çektim. </p><p></p><p>İşte o ziraat bankası mı simit sarayı mı ne? O aslında hiçbir zaman çiftçinin bankası olmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1319054, member: 69588"] Ben geçen eylül ayında sadece işletme belgesi ile 16,000 lira çektim. Dosya masrafları ile birlikte ödemem gereken net tutar: 16,400 lira. Geçen ayın sonunda bu güzellikten bir daha yararlanim diyerek bankaya gittim, gitmez olaydım. Sigorta, kefil, kontrol gibi bir sürü ıvır-zıvır çıkarmışlar. En sonunda hayvancılık kredisinden vazgeçip bitkisel üretim adı altında 12,000 liralık bir kredi çektim. Yaklaşık olarak bu kredi için de 550 liralık dosya masrafı ve bir miktar tarsim kesintisi oldu. Bu kredi bana az geliyor derken, TEB beni aradı; kefilsiz, masrafsız, sigortasız ve hiç uğraşmasız 25,000 lira verebileceklerini söyledi. %1,9'luk faizle 25,000 lirayı çektim. İşte o ziraat bankası mı simit sarayı mı ne? O aslında hiçbir zaman çiftçinin bankası olmadı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Bankası Hayvan Kredisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt