PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Odaları kapatılabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1407103" data-attributes="member: 59451"><p>Bilim diyorki, medeniyet insanın insanı sömürmesiyle başlamıştır, devam etmiş gelmiştir, günümüzde nüfus arttı, haliyle yönetimler artan nüfusun sorunlarıyla ilgilenmek zorunda, ekonomiler ise tüketim toplumu modeli üzerinden yapılanmış durumda, tüketim herşey, artan nüfus ise üretmeden tüketemez, kentleşen nüfus gerekli üretimi yapamayınca gelir düşük ve tüketemez halde kalıyor, tüketim modeline ters bir durum ortaya çıkınca buna yönetimler çare olarak günü kurtaran icraatlar üretmekteler, buda haliyle artan ve üretemeyen nüfusun karnını ucuza doyurma politikası oluyor, bu politikanın sonucu baskı kaçınılmaz, tabiki tarımsal üretim kesiminden sesin çıkmasıda istenmeyen bir durum oluveriyor, yoksa sıkıntı olmasa hiç oralı bile olmaz kimse...</p><p></p><p> Tüm bu görüntüye bakarak üretici kesimin ısrarlı şekilde biyerlerden bişeyler beklemesi sonuç vermeyecektir, çünkü ne dendi en baştan, medeniyet insanın insanı sömürmesiyle başladı, haliyle şimdiki medeniyetler bile sıkıntı olunca bir tarafı baskılayacakki medeniyet iddia edebilsin, yani günü kurtaracak icraata başvuracak, başka çözümü yok çünkü, o zaman üretici kesim hangi pozisyonda olduğunu bilerek hareket etmelidir.</p><p></p><p> Tüm emeği masrafı gözü gibi baktığı değerleri sömürülsün istemez kimse, fakat gelişen olaylar ve düzenler bazen sizi bu pozisyona sokuyorsa bunu bilerek hareket etmek gerekir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1407103, member: 59451"] Bilim diyorki, medeniyet insanın insanı sömürmesiyle başlamıştır, devam etmiş gelmiştir, günümüzde nüfus arttı, haliyle yönetimler artan nüfusun sorunlarıyla ilgilenmek zorunda, ekonomiler ise tüketim toplumu modeli üzerinden yapılanmış durumda, tüketim herşey, artan nüfus ise üretmeden tüketemez, kentleşen nüfus gerekli üretimi yapamayınca gelir düşük ve tüketemez halde kalıyor, tüketim modeline ters bir durum ortaya çıkınca buna yönetimler çare olarak günü kurtaran icraatlar üretmekteler, buda haliyle artan ve üretemeyen nüfusun karnını ucuza doyurma politikası oluyor, bu politikanın sonucu baskı kaçınılmaz, tabiki tarımsal üretim kesiminden sesin çıkmasıda istenmeyen bir durum oluveriyor, yoksa sıkıntı olmasa hiç oralı bile olmaz kimse... Tüm bu görüntüye bakarak üretici kesimin ısrarlı şekilde biyerlerden bişeyler beklemesi sonuç vermeyecektir, çünkü ne dendi en baştan, medeniyet insanın insanı sömürmesiyle başladı, haliyle şimdiki medeniyetler bile sıkıntı olunca bir tarafı baskılayacakki medeniyet iddia edebilsin, yani günü kurtaracak icraata başvuracak, başka çözümü yok çünkü, o zaman üretici kesim hangi pozisyonda olduğunu bilerek hareket etmelidir. Tüm emeği masrafı gözü gibi baktığı değerleri sömürülsün istemez kimse, fakat gelişen olaylar ve düzenler bazen sizi bu pozisyona sokuyorsa bunu bilerek hareket etmek gerekir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ziraat Odaları kapatılabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt