Sağol abi, Gerger ilçemiz Sivrice'ye çok yakın olduğu için orda yıkılan evler olabilir. Ama gerçekten çok kötü sallandık.Geçmiş olsun hasar varmi ustad
Abi işte bunu özledim senin gibi insanları hasret duyuyorumAllah esirgesin çok zor bir durum havalar soğuk. O bölgede sıkıntı içinde olan evsiz kalan olursa özelden yazsın bana misafir edebilirim.
Ben arama kurtarma yapamam. Doktor değilim insanlara müdahale edemem. Elimden gelen tek şey bu o yüzden elimden geleni yapabilirim. Insanız herkesin başına gelebilir. Elimizden geleni yapmamız lazım her canlı için. Ölenler olduğu söyleniyor tv lerde cok üzücü bir durum keşke cana gelmeseydi.Abi işte bunu özledim senin gibi insanları hasret duyuyorum
Evet abi haklısın elimizden geleni yaparız imkanlar elverdiğinceBen arama kurtarma yapamam. Doktor değilim insanlara müdahale edemem. Elimden gelen tek şey bu o yüzden elimden geleni yapabilirim. Insanız herkesin başına gelebilir. Elimizden geleni yapmamız lazım her canlı için. Ölenler olduğu söyleniyor tv lerde cok üzücü bir durum keşke cana gelmeseydi.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın cok zor kardeşim duyarlılığın için bende sana çok teşekkür ederim. Çok üzgünüz çok.Evet abi haklısın elimizden geleni yaparız imkanlar elverdiğince
abim biz hissedemedik.Yusuf sizde hissedildimi
cenap geçmiş olsun.Sağol abi, Gerger ilçemiz Sivrice'ye çok yakın olduğu için orda yıkılan evler olabilir. Ama gerçekten çok kötü sallandık.
Çok geçmiş olsun , can kayıpları var fakat 99 depremini düşününce çok şükür diyoruz, deprem gerçeğini düşünüp bina denetlemesine hız verilmeli Elazığda görev yapmış Emniyet müdürü bi abimle görüştüm bugün binaların çok eski olduğundan bahsetti.deprem değil bina öldürür , yetkililer artık buna bi önem verse , yarın hiç bi şey olmamış gibi belediye fen işleri yada kimler görevliyse bu işlerle bi alakadar olsa, çok iyi olur, Allah geride kalanlara sabır versin...Ben malatyadan yaşadım inşallah bidaha olmaz büyük geçmis olsun dun geceyi koye gidip gecirdik nerdeyse zatürreye yakalanacaktik kactik geldik tekrar eve ama bi gerginim
Ben malatyadan yaşadım inşallah bidaha olmaz büyük geçmis olsun dun geceyi koye gidip gecirdik nerdeyse zatürreye yakalanacaktik kactik geldik tekrar eve ama bi gerginim
Hemşerim hala artılar devam ediyor dikkat edin gözünüzü sevmem bizde mahalleye geldik dönmedik apartmana buralıyız bir süreBen malatyadan yaşadım inşallah bidaha olmaz büyük geçmis olsun dun geceyi koye gidip gecirdik nerdeyse zatürreye yakalanacaktik kactik geldik tekrar eve ama bi gerginim
Teşekkür ederim abi, Allah hepimizin yardımcısı olsun.abim biz hissedemedik.
olduysada,çoğusu farkına varamadı bile.cenap geçmiş olsun.
hepimiz,sizin yanınızdayız.
biz bir bütünüz.
Allah yardımcınız olsun.
Cemal benim gözlemledigim kadari ile yikilan binalar genelde yigma ve 99 yili deprem yapi yönetmeliginden önce yapilan binalarHer depremden sonra günlerce yapılaşmadan,denetimlerden, çürük yapılardan bahsediliyor konuşuluyor,bir hafta sonra unutuluyor ve herkes çürük binalarda oturmaya devam ediyor. İnsanları deprem değil binalar öldürür. Japonya da 8 büyüklüğünde depremlerde insanların burnu bile kanamıyor. Ama ülkemizde 6.8 şiddetindeki depremde maalesef canlarımızı yitiriyoruz. Şu saatten sonra devletimiz deprem gerçeği ile yüzleşmeli ve radikal kararlar almalı. Merdiven altı müteahhitlerin yapı izinleri iptal edilmeli, denetim mekanızması tamamiyle devlet eliyle yapılmalı ve kuralları katı acımasız olmalı.Yoksa çok daha canlar yok olup gidecek.
Kim ki bir binanın yapımında bir çivi bile çalıyorsa Allah belasını versin.