sayn trakklup uyelerı bu kırmızı jant(ıtalyan)monajla beyaz jant(turk montaj) 640 arasında cekıs farkı varmı veya yakıt arastırdıgıma gore ıtalyan montajlar her alandan turk montajına gore daha ıyıymıs sızın bılgılerınız nedır?
Ismail abi senin motor beyaz jant italyan fiatlar turuncu jant değil miİtalyan montaj olanlar sanki daha kaliteli gibi geliyor bana. Bende de İtalyan Fiat 640 var. Yakıt ve çekiş farklı olacağını düşünmüyorum. Bir de en yenisi 30 yaşını doldurmuş motorda bakım durumuna bakmak lazım.
Esasında benim motorun jantlar turuncu renkli Gürcan, beyaza boyanmış zamanında. Beyaz boya altı turuncu renk. Köşeli çamurluk falan sonradan takılma. Kaput ve çamurluklar sıfırdı bana geldiğinde. Motor şase ve diğer taraflar mavi. Fakat kimi yerde kahverengi boya vurulmuş. 76 öncesi turuncu jant, mavi gövde. 76 sonrası siyah gövde, beyaz jant.Ismail abi senin motor beyaz jant italyan fiatlar turuncu jant değil mi
Esasında benim motorun jantlar turuncu renkli Gürcan, beyaza boyanmış zamanında. Beyaz boya altı turuncu renk. Köşeli çamurluk falan sonradan takılma. Kaput ve çamurluklar sıfırdı bana geldiğinde. Motor şase ve diğer taraflar mavi. Fakat kimi yerde kahverengi boya vurulmuş. 76 öncesi turuncu jant, mavi gövde. 76 sonrası siyah gövde, beyaz jant.
abı bu 76 sonrası sıyah govde beyaz cantlar turkıyedemı uretıldı yoksa parcalar dısardan gelıpde burdamı montajlandı
Hangi parçaları Türkiye'de üretildi, Hangi kısımları dışarıdan geldi tam bilmiyorum ama 76 sonrası burada montajı yapıldı. Traktörün vites kutusu önündeki kaportada yazar zaten, Türk Traktör imalatı, yada İtalya montaj diye.
Hangi parçaları Türkiye'de üretildi, Hangi kısımları dışarıdan geldi tam bilmiyorum ama 76 sonrası burada montajı yapıldı. Traktörün vites kutusu önündeki kaportada yazar zaten, Türk Traktör imalatı, yada İtalya montaj diye.
Motor güçleri aynı, çekiş olarak fark etmez.aslında bı 84-86 model beyaz jant 640 alcak gıbıyızde kırmızı jantlar kadar gucu aynımıdır bıleemem bıraz tereddutteyım acıkcası abı bızım turklerın degdıgı bı iş hayır etmıo...
Birde şunu aktarıyım doğrusunu emin olarak bilen varsa düzeltsin lütfen;
Turuncu jant tam çamurluk = Parça ve montaj ital
Beyaz Jant tam çamurluk =Parça ital montaj Yerli
Beyaz jant yarım çamurluk=Parça ve montaj yerli.
bızım bulundugumuz yerde bı tane ıtalyan kırmızı jant var 75-76 model mı neydı ama adam 16 bın ıstıo anlıcagınız fıyatı yuksek bı tane alcaz ama artık beyaz cantı 20-25 alırken dırek 65-56'yada kayabılırız buyuk ıhtımal hayırlısı...
65-56 yerine 70-56 almanı tavsiye ederim 4 piston olsunda ne alırsan al 65-46 yağlı frenli olanları da tavsiyemdir.