Mibzer alacam hangisi işimi görür?

02.01.2016
2,334
3,121

Degerli trakklup üyeleri zirait bankasının kredisiyle mibzer almaya karar verdim. Ekecegim alan bu yıl 250 dönüm ama ilerde bu alan sayısı artabilir. Şimdi kaç ayaklı ve hangi marka hangi özellikte bi makine almalıyım?
 
Aslında benim babam reklamlardan gördüğü için kafayı özdökene taktı. Önümüzdeki hafta içi şehre gidecem oturur konuşuruz artık bu önemli değil asıl keyfimi kaçıran bankalı alacağım için bi dünya kağıt resmi daire şura bura nedir yaw bu çiftçinin önüne bu kadar bürokrasi engeli koymayın.
 
Biz kaç senedir 19 lu izlihidroliklere takilani kullanıyoruz ve baltali ayak. 12m ilac makinesi ve gübre makinesi icin cok uygun. Gayet memnunuz. 1475742362732.jpg ama biraz daha paraya kiyarim dersen şanzımanlı irtem tavsiye ederim.
 

Biz kaç senedir 19 lu izlihidroliklere takilani kullanıyoruz ve baltali ayak. 12m ilac makinesi ve gübre makinesi icin cok uygun. Gayet memnunuz. Ekli dosyayı görüntüle 13978 ama biraz daha paraya kiyarim dersen şanzımanlı irtem tavsiye ederim.
Irtemi bende çok beğendim sanzimanli dediğiniz nasıl bişey ve fiyatı ortalama nedir?
 
Irtemi bende çok beğendim sanzimanli dediğiniz nasıl bişey ve fiyatı ortalama nedir?
Şanzımanlı , tohum atimini daha net ayarliyabiliyorsun. Akis şeklinde bırakmıyor. Ayrıca buğday arpa harici kanola gibi ürünlerinde ekebiliyirsun. Çok kaliteli bir ekim ve çok kaliteli bir is ortaya çıkarıyor. Sitede kullanan arkadaşlar var. Alipasali erkan a veya tekirdağ ki luleburgazli bazı arkadaşlar kullanıyorlar çok daha iyi biliyorlar . Fiyatını hiç bilemiyorum son fiyatları ne oldu zam gelmiste olabilir. Ama çalışma sistemi itibariyle çoğu makineden iyidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci96

Benzer Konular