Yakın Arkadaşım 9540 Kubota satın aldı.

04.12.2007
5,969
7,754
46
lüleburgaz

Köyümüzden;çok yakın arkadaşım 2005 model orjinal kabinli 3500 saatte TL80A traktörünü verip 2017 model Kubota 9540 orjinal kabinli düğmesiz vites traktör satınaldı.127000 türk lirasına.
Ayrıca şuan kubota traktörlerde inanılmaz kampanyalar varmış.Traktör satınalmayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun.Yerli traktör parasına;16valf ,az yakıtlı,tek çeker traktör manevrasına sahip,mekanik 3 vites bölücü olan,çift destekli hidrolik kaldırma kolları olan orjinal kabinli traktör.
 
Kubota nın en çok sevdiğim özelliği "6 ana vites" olması. Bu sayede rampa iniş ve çıkışlarda,bilhassa yüklü durumdayken takviye değişimine gerek duymazsın. Yani kesintisiz güç aktarımı gibi bir şey.
 
Hayırlı olsun öncelikle abi. Ben son zamanlarda kubota hayranıyım bilirsiniz konu felan açmıştım. Eskil'in bir köyünden abim var. Kubotanın ilk reklamına çıkmıştı. Orda çok övüyordu. Benim okuduğum lise aksarayda onunda kızı aksaraya gidiyor. Abimle benim babam yakın arkadaş. 2haftada bir aynı araba ile aksaraya gideriz. Geçen gidişimde babam yeni traktor alacağız dedi. Ordan laf açıldı. Bende sende kubota vardi demi abi dedim nasil memnunmusun felan. Oda memnun değilim dedi.özellikle cekişten (m9540) Düşünün zamanında reklamda övüyordu. Turkiyenin ilk kubota bayisinden ilk kubotalardan birini aldı. Babamla ikimiz ondanda soğuduk. Ayrıca kubota bayileri biraz cimri. Indirimi az yapiyorlar. 9540 dugmesiz liste fiyati 140bin. Sizinki az çok bisey yapmis ama bizimki liste fiyatindan satıyor.
 
Suan turkiyede alinacak en mantikli traktor kubota neden mi yakit gercekten az ariza az fiyat digerlerine oranla dusuk fiyatlarinyuksek olan traktorlerden acik ara kaliteli 108 s kullaniyorum super kismetse birde mk serisi traktor alicam tavsiye ederm
 
  • Beğen
Tepkiler: -net-

Benzer Konular