Güncel Ayçiçek Fiyatları

Borsa daki fiyatlar tüccarların kısa sürede açık arttırma usulü verdiği fiyatlar ile belli oluyor. Zaman zaman yukarıda verdiğin örnekte olduğu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

Bugün kü borsa satışlarına göre 7,5 rutubetli 40 yağ oranı 2,28-230 TL diyebiliriz bana göre.

Fiyatlar yavaş yavaş da olsa biraz artmış durumda.
Uzunköprü borsasında 19 Eylülde 39,95 yağ oranı olan ayçiçeğimizi 2,41 TL' den satmıştık. Eylül ayı fiyatlarına ulaşması için arada yaklaşık 10 kuruşluk fark kalmış. İlerleyen günlerde bu fark kapanacaktır.

uzunköoprü fabrika fiyatları 40 yağ 2150 2130 arası hepsi aynı veriyor bufiyat 1 aydır böyle
 
Bizde vericez bu aralar ama sanki piyasa yükseliyor daha çok yükselir mi acaba diye düşünüyoruz ay sonuna kadar anlaşıcaz Martâ��ta ödemeler var malesef
Döviz yukselmedigi sürece çıkacağını sanmıyorum, dışarıdan yeterince ayçiçeği geliyor, bir yandanda ödemeler geldi ayçiçeği tohumları, gübreleri, pas+ot ilaçları, mazot gibi ihtiyaçlara para gerekli zamanı geldi artık kismetimiz buymuş.
 
Ayçiçek fiyatları biraz kıpırdadı gibi. Uzunköprü borsası canlı satış sitesinden takip edebilirsiniz.
IMG_0905.JPGhttp://www.uzunkoprutb.org.tr/sayfa.asp?tur=salonsatis sites
 
Uzunköprü baya hareketli ama Edirne borsası düşük mesela geçen hafta emin yağ 40 yağ için 2250 olin 40 yağ için 2200 fiyat verdi

Geçen hafta emin yağ a numune götürdüm. Bana da o fiyat aralığını vermişti. Onların dediğine göre dışarıdan 44-45 yağlı çiçekler gemiyle gelmiş ve 2350-2400 aralığında onlara gelişi varmış. Anladığım şu: çok fazla ümittlenmeyin ne kadar artacağı ortada diyor.
 

Benzer Konular