2019 Çeltik Fiyatları


Tmo çeltik getirebilir fakat taşıma su ile değirmen dönmez millet ithal prinç almıyor, gelen çeltikte fabrikacıya yaramıyor, satamıyor sadece haberi etkiler başka bir şey olmaz diye düşünüyorum daha erken satmak için .çıkan mal geri gelmez çok çok yerinde sayar .osmancık 4 liraları görecek mal az rekoltede sıkıntı var .borç yoksa beklenebilir .eve prinç aldım bugün edirne baldosu 8 liradan osmancık 7 lira benim çeltiğim niye 3'5 4 etmesin .dur kızım bahtın açılsın diyorum[emoji1]
 

Abiler biz seneye cl31 ekmeyi düşünmüyoruz. Onun yerine yine cl grubunda rekor ekicez onun fiyati osmanciga yakin. Cl biraz üzüyor hasada kadar görüntüsü pek iyi değil ama hasatta yuz güldürüyor. Sabir isi 😊 Abiler bir sorum olucak sizlere müsadenizle. Bu yil cameo ektigim yerlerden 855 kg verim aldik cok sukur. Cameo ektigim yerlere tekrar cameo ekersem verimde ve ya randumanda cok farklilik olur mu? Daha once tecrübe edinenleriniz muhakkak olmuştur. Bu yil 58-60 randuman 29-29.5 tane agirligi yakaladik. Ayni degerleri yakalayabilir miyiz?
 
  • Beğen
Tepkiler: wallace22
Abiler biz seneye cl31 ekmeyi düşünmüyoruz. Onun yerine yine cl grubunda rekor ekicez onun fiyati osmanciga yakin. Cl biraz üzüyor hasada kadar görüntüsü pek iyi değil ama hasatta yuz güldürüyor. Sabir isi [emoji4] Abiler bir sorum olucak sizlere müsadenizle. Bu yil cameo ektigim yerlerden 855 kg verim aldik cok sukur. Cameo ektigim yerlere tekrar cameo ekersem verimde ve ya randumanda cok farklilik olur mu? Daha once tecrübe edinenleriniz muhakkak olmuştur. Bu yil 58-60 randuman 29-29.5 tane agirligi yakaladik. Ayni degerleri yakalayabilir miyiz?
Cameodan bu kg aldıysan başka çeltik ekmenin anlamı yok, bana boş bi zamanda özelden yaptığın hizmeti yazarsan memnun olurum , nasip olursa rekor sur ekeceğiz seneye.
 
  • Beğen
Tepkiler: wallace22

Benzer Konular