En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım


44351
 
Sağol reis uzun bacaklı 7 li merdanesiz 11 bin
Traktör a85 valtra çekecek
Hayırlı olsun abi. Paylaşımların bekliyoruz , normal çizele göre yakıtı ve performansı nasıl etkilediğini merak ediyoruz.

9lu alınsa , traktörün yeterli serilik ve çalışma derinliğini yakalayamadığı durumlarda sağ ve soldan 1er tane çıkarılabilir mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci32

Hayırlı olsun abi. Paylaşımların bekliyoruz , normal çizele göre yakıtı ve performansı nasıl etkilediğini merak ediyoruz.

9lu alınsa , traktörün yeterli serilik ve çalışma derinliğini yakalayamadığı durumlarda sağ ve soldan 1er tane çıkarılabilir mi?
Sağol Akif paylaşım bahara bayi babamın aklını celdi bende 9 lu alıp ikisini sokelim dedim yok 100 HP anca çeker falan dediler ben de motor büyürse az gelir dedim oda degisiriz dedi geri dedi böyle oldu işte aslında tam kokleyecem dersen rahat rahat çeker
Normal cizel hiç kullanmadım dekara da 1 litreden aşağı yakmaz diye düşünüyorum
Alma sebebimiz sonbahar kurak gitti pulluk geçmiyordu bunun yan kırlangıçlarınıda sokup seneye pancar ekilecek tarlaya çekip biraz yumuşatıp sonra tekrar pullukla isleyecektim baharın tekrar bununla bozacaktim ama yağış son anda yetisdi pullukla işledik toprağı rahatça

Birde bazı tarlaları derin sürünce pullukla taş çıkıyor buda analizde taş olunca rahat 20 fire veriyor pancar a taşlı yeri bununla derin surup pullukla da yüzeysel işleyip taşı aşağıda bırakmayı düşünüyorum alalı iki ay oldu daha eve gelmedi orda duruyo [emoji4]
 
Bu ara faiz çok sohbet konusu oldu.
Diyanette dünya liderimizin yolundan gidiyor.
Bir cümle önce söylediğini, bir cümle sonra yalanlıyor.
Nasıl yapacaz bu işi.

Ekli dosyayı görüntüle 44362Ekli dosyayı görüntüle 44363

Ülkede hangi kurumun güvenilirliği kaldı? Bana birtane kurum söyleyin güvenebileceğimiz, torpille iş bulunmayan. İnsanları liyakata göre değilde onun emmisi onun dayısı diye atayıp ondan sonrada her dediğini yaptıracak kuklaya çevirirsen sonuç bu olur.
 
Hayırlı olsun Şevket, hedef kiloya ukaşmak için hayvanın doğduğu günden itibaren bakılması gerekli , buzağı iken ishal bile olsa hayvanın ileriye dönük gelişimi olumsuz etkilenir, tecrübe olarak.ekim ayı mart ayı arasında doğan buzağıların yaz aylarına doğanlara oranla daha gelişikli ve sallı olduğunu gördüm.besileyeceğin hayvan kısa bodur ise yürümez, sallı boylu olmalı , onların geleceği parlaktır, dana kesim 33 .fiyat.
 

Kizlarimizda annelik makamına saygi heves kalmıyor git gide buna benim kızımda dahil
Herkesin aklı birkaris havada
Bizim işlereide kırsalda kalmayida kimse istemiyor
Bilmiyorum ne olacak lüks hayat merak hevesinin sonu
Okuyacak çocuk okuyor iyi oluyor okumayacak çocukta okul yolunda ziyan oluyor heryönden çare bulmak gerek
Ilk önce bu dizilerde annelik makamına saygi özendirilmesi bu dizlerde medyada kırsaldaki hayatin güzellikleri öne çıkarılmalı tabi kırsaldaki hayat ekonomik yöndende desteklenmeli
Yoksa annesiz büyüyen çocuklar bekar kalan gençler toplumun huzuru bozmaya en büyük sebep
Diziler bu bozulmanın önemli bı parçası fakat esas sorun vahşi kapitalizm bence. Devlet politikası olarak uygulandı topluma, fabrikalara para babalarına işçi maliyetlerini ucuzlatmak için şehirlere göç ettirildik, köy nufusu bilerek azaltıldı. Bu işin sonu köy ve köylü yok olana kadar.
Bursa dan gözlemlediğim kadarıyla asgari ücret vb seviyede geliri olup evi arabası olanlarin %90 i köydeki anne babasının desteği ile, anne baba desteği olmayanlar en varoş semtlerde zor durumda yaşıyor. Bı nesil sonra çok kişinin köyde anne babasi olmayacak ve esas kriz o zaman olacak.
Oysa kalpten geçen, köylerin lüks ve konforunun arttırılmasına yönelik hizmetler yapılması.
 

Benzer Konular