İrtem Havalı Mibzerimiz geldi


Hayırlı Uğurlu Olsun ! Güle güle kullanın.

  • 26.000TL X ( 1+ 0.045⁴) = 31005,48 TL ( 4 yıl sonra bankanın alacağı para)
  • Para 48 ay çekildiğine göre 31005,48 TL : 48 Ay = 645,9476 TL
  • Ödenmesi gereken Ortalama aylık 646 TL gibi ancak; Bankanın (Komisyon + Sigorta parası + Vergi ) gibi talepleri saklı olabilir.
Teşekkür ederim hocam..Yılık olarak ana para + faiz dahil 7.000 TL üzerinde ödenecek..Banka o saydıklarını dosya masrafı herşeyi için de aldı..Tabi yine ödeme takviminde bunlarda katılmış durumda hepsi dahil o paraya..
 
Hayırlı olsun Balya makinası almak için Ziraat Bankası na başvurdum tarla ipotek istedi acaba bı limit mi var yoksa bizim bankacı işgüzar mi
Hocam bizden tek talep ettikleri makinanın faturası oldu o kadar zaten onu da getirdik işlemler bitti , bankadan ayrıldık 2 3 saat sonra telefon geldi paranız hazır dediler kimini de çok uğraştırıyolar yok kefil yok ipotek vergi dairesine git şunu yap bunu yap yok makinayı görmek istiyoruz felan.
 
  • Beğen
Tepkiler: Husam1919
Bugün hayırlısıyla yeni makina ile siftahı mısır ekimi ile gerçekleştirdik..Ekim konusunda oldukça rahat gramı gramına ekim yapıyor sessiz bir şanzımana sahip plaka konusunda değişimi çok kolay ve pratik oldukça hoşumuza gitti diyebilirim...Bu arada fiyatını merak edenler için yazayım güncel fiyatı 37-40 bin TL arasına yükselmiş..En son servis kuruluma geldiğinde bahsetmişti..Ekimden bir kaç kareyi de ekliyorum

28n8td.jpg


4kdia7.jpg
 

Benzer Konular