1 LİTRE BENZİNLE 659 KM YOL GİDİYOR

Polonya'da sadece 1 litre benzinle tam 659 kilometre yapan çevreci otomobil üretildi. RIA Novosti'nin haberine göre, Varşova Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen ve 'Eco-car' adı verilen otomobil, bu performansıyla çevreci araçlar arasında en az yakıtla en fazla mesafe kat eden otomobil oldu. Polonya hükümeti, şimdilik deneysel olarak üretilen çevreci otomobilin gerekli araştırma ve ön çalışmaların tamamlanması halinde seri üretime geçebileceğini açıkladı. DHA
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/20644/0/1/1-litre-benzinle-659-km-yol-gidiyor.aspx

bils-*- ok-*-s

Ynt: 1 LİTRE BENZİNLE 659 KM YOL GİDİYOR

zuha-*-s ;D yok abi la bende normal 4 tekerli binek sandıydım bunu bizim sanayi ustalarıda yapar ama uğraşmak istemiyolar işte böyle güççük şeylerinen :D zuha-*-s

otomobil diyince bende büyük bişey sandım bunu türkiyede yolda gorecekler uzaylılar inmiş sanarlar :D ama yakıt konusunda güzelmiş :D

bizim araba bogazını ıslatmaz 1 litreyle :D
ama yinede bunada inanmıyorum abi haberi okumadım bile ama ya elektrigi vardır ya başka birşeyi 1 litre mazotu 659 a bölmeye kalksan atomlara bile ayrılır dogrumu ??? :D

adamım civ civ yumurtası gibi bu . kaportada sigara kağıtı kadar motor desen yumruk kadar .az yakması normal .ama bu kadar az yakması normal değil

:D güneş enerjisi ile çalışıyo olabilir. mazotuda çalıştırmak için ve bulut altında giderken kullanıyo olabilir. ama konsept bir şey. bence hoş motorsiklet alacağına bunu al daha iyi :D

o zayıf adam zor sıgdı içine ben zor sığarım *098*- hatta sığamam ben onun içine :D zuha-*-s zuha-*-s

cazgin0020 link=topic=46050.msg434737#msg434737 date=1313560546' Alıntı:
otomobil diyince bende büyük bişey sandım bunu türkiyede yolda gorecekler uzaylılar inmiş sanarlar :D ama yakıt konusunda güzelmiş :D
hakkaten tüfekle ateş ederler :D

rahimavci link=topic=46050.msg435075#msg435075 date=1313650993' Alıntı:
tamam ikimize göre yapabilirlerse sorun yok o zaman :D yakıt 2 katına çıkmaz inşaallah :D
2katına değil 10 katına çıksa ne olurr bedavadan biraz pahalı işte :D ;D