Bereketli olsun abi.. Pınarhisar Yenice kasabasında da tarla işliyoruz. Verim aynı bahsettiğin gibi..
evet metre kareye 35 kg kadar yağmur düştü bizde buğdaylar başak çıkarma aşamasındaydı ve de zamanlaması güzel oldu ....Maşallah aslan parçacıklarıbuğdaylarda istediğin verime ulaşırsın inşallah.Geçenki yağmur vurdu mu?
evet malesef eski usül tarıma ediliyor, kökboğaz - pas - yaprak gübresi kullanmıyorlar. Tabi bunlar olmayınca 100-200 kg aralığında verimler alınıyor. Bu uygulamaları 2 yıldan beri yapıyorum ve %100 verim artışı olarak yansıyor ... Kötü toprak yoktur, bakımsız toprak vardır !!!!!Şaka yapıyor olmalısın...
çocuklarımız için uğraşıyoruz, asıl işim ticaret fakat boş zamanlarımızı çiftçilikle uğraşıyoruz. Buğdaylara gelince bizim bölge verim olarak düşük bölge fakat değerleri düşük te olsa geçen yıl andino buğdayı ile tanıştık ve para kazandıracak ortalamaları buldum ....Bereketli olsun buğday ların çok güzel duruyor.oğlanlar ında maşallah var hem çiftçi hemde Cimbom lu : ) rabbim onlara uzun ömürler versin.en büyük hayallerimiz onlar.
evet malesef eski usül tarıma ediliyor, kökboğaz - pas - yaprak gübresi kullanmıyorlar. Tabi bunlar olmayınca 100-200 kg aralığında verimler alınıyor. Bu uygulamaları 2 yıldan beri yapıyorum ve %100 verim artışı olarak yansıyor ... Kötü toprak yoktur, bakımsız toprak vardır !!!!!
Donumune 400 kg kireç öneriliyor. Bu yaz uygulamaya başlıyorum. Gerekli uygulama ve çalışma raporlarim var hasat bitsin buradan detaylı olarak tüm sonuçları paylasacagim...Bereketli olsun sezgin bitkiye gerekli bakimlari yapinca verim ne kadar oluyor birde krec uygulamasi yapiyormusun?