115 Zetor Peşpeşe.. Yok Böyle Konvoy:)

Ynt: 115 Zetor Peşpeşe.. Yok Böyle Konvoy:)

özkan
zetorlar kendileri yolu doğrultamıyorlar galiba kervana jd başkanlık ediyor. :) :) :) :)

bende farkındayım. o saatte özkan da netteydi dikkat edip etmediğini anlamak birazda takılmak için yazdım.

Adamlardaki şehire mi, binalara mı, çewreye mi, temizliğe mi, traktörlerine mi, her işlerinin düzgün olmasına mı hayran kalırsın bilemedim...

Bu da farklı bir açıdan ki wersiyonu:

Zetor paradas 2014

bizde tarıma verılen omnnemle avrupadakı onem arasındakı fark en ii örnekleri bizde olsa herkes kavga eder bunların ne ısı var trafıkde dıye

Fehim abi.. Zetorun renk düzenini hala çözemedim.. bayraktar Zetor 25.. sarı-yeşil:)

bizi çağırmadılar.. Burda kendim yapacam kafayı bozdum :)

görselliğe uzaklar Çekler.. buldukları boyayla boyamışlar galiba:)

Fehim Zetorun renk düzenini hala çözemedim.. bayraktar Zetor 25.. sarı-yeşil:)
john dere nin renkleri neler onlar da sarı- yeşil değil mi?

abi traktöre en yakışan renkler gerçekten sarı-yeşil.. sırf bu yüzden severim JD ' leri.. :)

bunlar civatasına kadar düpedüz bildiğin Zetor.. ama JD sipariş vermiş ve üretilmiş.. sadece rengi ve üstündeki yazı farklı:) 5-10 yıl kadar sürmüş bu anlaşma..

Bu Konwoy işi Zetor ' da Geleneksel herhalde....

4 Ara 2014 tarihinde yayınlandı

115 Lithuania ' s farmers came to achieve 3 RECORDS & celebrate official ZETOR dealer in Lithuania - 'Specagra' company 15 years anniversary. :)

http://youtu.be/L31_4LhfQJk