4 14 ü 6230 da kullanıyorduk 105-110 hp5711 kullanan bi arkadaşım yakıtından memnundu 4 14 küçük değilmi
130 beygire
4 14 ü 6230 da kullanıyorduk 105-110 hp5711 kullanan bi arkadaşım yakıtından memnundu 4 14 küçük değilmi
130 beygire
MF 5713 S için kuru tavda mısır yeri sürümündeki yakıt ortalamasıdır.Hocam hangi motor için yazdınız ?
Tarlayı biçer sıkı çiğnesin , tarla başlarında traktöre kafa sallattırarak sürmemiz gereken yer olabiliyor.5711 kullanan bi arkadaşım yakıtından memnundu 4 14 küçük değil mi ?
130 beygire
ne geldi başınıza?
Hocam rakamlar ters olmasınMısır yeri sürümünde 4 14" dönerli pullukla temizinden 4,5 lt / dk yakıtı var.
NH TD 110 3,5 lt/dk gibi yakıtı olur.
1700 saatte bu hale geldiyse 5000 saatlerde düşünemiyorum. Kaliteli olabilir ama astarı yüzünden pahalı. Bu şartlar altında binilecek makine değil ne yazık ki.şu videodaki olanlar
evet bu şartlarda alinacak makineler degil 2013 yıllarında bile uçuk rakamlara satılmış traktörler ithal olarak diger markalar 2013 yilinda şu fiyata sattiysa JD 100-150 bin tl fazlasina satti1700 saatte bu hale geldiyse 5000 saatlerde düşünemiyorum. Kaliteli olabilir ama astarı yüzünden pahalı. Bu şartlar altında binilecek makine değil ne yazık ki.
benim yorumum şu anki piyasaya göre john deere pahalı değil. arkadas masraflardan bahsetmiş ama hasar nasıl oluşmuş ben anlamadım.evet bu şartlarda alinacak makineler degil 2013 yıllarında bile uçuk rakamlara satılmış traktörler ithal olarak diger markalar 2013 yilinda şu fiyata sattiysa JD 100-150 bin tl fazlasina sattitamam konfor var ama bu euro kuruyla cok sıkıntılı
adam kendi hatasını biliyor zaten aşırı hızlanma frenleme yaptım diyor bunu masseye de yapsa , tümosan a da yapsa aynı sonuc olur. garanti bittiyse dışarıdan daha uyguna da bulunabiliyor JD parçaları. Kayseri de Mehmet usta var , Samsun da Bafra ticaret var bu arkadaslar uygun malzeme veriyorlar piyasaya göre. biz uzun süredir JD kullandık, 2130 dan başladık 5403, 6230, 5303,5503, 6205 gibi motorlarımız oldu. parçaları farklı farklı yerlere bayilere sormakta fayda var.benim yorumum şu anki piyasaya göre john deere pahalı değil. arkadas masraflardan bahsetmiş ama hasar nasıl oluşmuş ben anlamadım.
Çılgın çiftçi , 5713S , dönerli pullukla mısır yeri sürümündeki yakıtıdır.Hocam rakamlar ters olmasın![]()
11500 saatte motorumun frenlerine hiç ellenmedibenim yorumum şu anki piyasaya göre john deere pahalı değil. arkadas masraflardan bahsetmiş ama hasar nasıl oluşmuş ben anlamadım.
Vergi işinden haberim yok ama her marka her ay istinasız zam yapıyor. Dolar böyle yükseldikçe de zamların arkası kesilmez.john deere ve kubota ile konusuyorum her ikiside ekimde zam gelecek diyor. devletin ilave bir vergi artısı da varmış galibabilgisi olan var mı?
john deere ve kubota ile konusuyorum her ikiside ekimde zam gelecek diyor. devletin ilave bir vergi artısı da varmış galibabilgisi olan var
Zam gelmediği ay mı var. Bazen ayda iki defa geliyor.deutz 5115 ide düşünjohn deere ve kubota ile konusuyorum her ikiside ekimde zam gelecek diyor. devletin ilave bir vergi artısı da varmış galibabilgisi olan var mı?