135 Sabah buğday ekti akşam merdane çekti :)

*098*-
q2zzYW.jpg

Nbjjr5.jpg

66jjPP.jpg

66jjrv.jpg

Ynt: 135 Sabah buğday ekti akşam merdane çekti :)

Beyler neoluyor yau 135 lerin savaşımı başladı zuha-*-s *098*-
yoksa biri 135 falanmı dağıtıyor dağıtan varsa hayrına alim 3-5 tane yau ölene kadar duva ederim güçç*-*
Şaka bi yana Bereketli olsun Maşallah Canavara ok-*-s

Bereketli olsun şu 135 ler çok hoşuma gidiyo tam bir atom karınca ara işler için ideal ve çok hızlı gidiyo

POYRAZLI TALHA link=topic=78944.msg934118#msg934118 date=1415568723' Alıntı:
Bereketli olsun şu 135 ler çok hoşuma gidiyo tam bir atom karınca ara işler için ideal ve çok hızlı gidiyo

aynen aynen boyu küçük ama huyu büyük hızlı gonzalez bunlar :D

Mibzeri ne güzel sırtlamış öyle. Valla motorun bakımlı olması da etken bunda. Dün bi akrabam geldi. Kendisinde de 135 var. Benim JD ' nin aysanını istedi. Meraneli 17 ayak. Kesemedi yerden. Çaresiz bıraktı olduğu yere.

Bakım yine başka birşey. Şimdi onla buna baktım. Iki farklı motor gibiler.

Mibzeri aslında zor kaldırdı bi kaç engebeli yerde önü kaldırdı ya onu haricinde bi sıkıntı olmadı

arkadaşlar bereketli olur inş bendede leyland 154 var acaba tırkımlı mibzeri beninm leylandda gotururmu şanzımanı fln dağıtırmıyız :D bu arada bu kaç hp 35 mi

Merhaba, benim de böyle mibzer merakım var ama ağır topraklar da çalışırmı? Merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler.

ustam ağır toprak derken toprağı ekimden önce güzel işlerseniz hiç bir problem olmaz ama ağır toprak derken ne demek istediniz anlamadım :)