Teşekkür ederim, tavsiyeniz doğrultusunda BKT ye de bakabilirim birde goodyear var tabi onu da değerlendirebilirim diye düşünüyorum daha önce kullanmıştık hamur kalitesi gayet iyiydi çatlama olayı lassa kadar fazla değildiLassanın eski kalitesi yok tatkoda ozka petlas ayarında bir lastik bktler bunlara göre biraz daha kaliteli birde ona bakın derim
Goodyearda dediginiz gibi güzel lastik bizde 2017 model massey 2615 var 2700 saatte üstünde orijinal Goodyear lastikleri duruyor. Ama artık Goodyearda fason lastik üretimi yaptırıp lastigin üstüne kendi markasını vurduruyormuş.Şimdiki Goodyearlarda üretim yeri Hindistan yazıyor.Teşekkür ederim, tavsiyeniz doğrultusunda BKT ye de bakabilirim birde goodyear var tabi onu da değerlendirebilirim diye düşünüyorum daha önce kullanmıştık hamur kalitesi gayet iyiydi çatlama olayı lassa kadar fazla değildi
İşin içine girdikçe ne alacağımı şaşırdım Goodyear dediğinizden farklı Özka tarafından üretiliyor dendi bana gerçi bu işin aslını bilende pek yok gibi ama anladığım kadarıyla en kalite lassa 2. Ve 3. hangi markalar ona bile karar vermek güç çünkü hepsinden ayrı bir şikayet var fiyat olarak ciddi fark var lassa için goodyear hesaplı buldum ama o da gerçek goodyear değilse Özka da alsam olur Petlasta olur bu gidişle Lassa ya dönecek gibiyim hayırlısıGoodyearda dediginiz gibi güzel lastik bizde 2017 model massey 2615 var 2700 saatte üstünde orijinal Goodyear lastikleri duruyor. Ama artık Goodyearda fason lastik üretimi yaptırıp lastigin üstüne kendi markasını vurduruyormuş.Şimdiki Goodyearlarda üretim yeri Hindistan yazıyor.
senın makınanın ön lastıklerıne bittim ya
Eyvallah sadece o dönem ithal lastik takmişlarsenın makınanın ön lastıklerıne bittim ya
240 orjinal jantı 28 değil mi öyle biliyorum yanlışsam düzeltin sizin bahsettiğiniz lastikler 24 jant bu şartta olmaz orjinal janta 360 70r 28 veya 340 85r 28 takabilirsiniz 24 janta geçersek 360 85r 24 380 85 24 te olabilir ama en ideal 360 70 28 olurBeyler 240 Ferguson a hangi ebat lastık olur 380 85 24
340 85 24
360 70 24
radial lastik tipi
Hayırlı olsun üretim yeri nedirArkadaşlar lastik tercihimizi goodyeardan yana kullandık inşallah hayrını görürüz iyi bir indirimle 14.9 28 lastiği 21750ye aldık
Hocam şuan kargoda ama söylenen türkiye üretimi özka lastik fabrikasında üretiliyormuş ama satıcının söylediği özkayla aynı lastik değil yani kalite olarak sizi üzmez dedi yoksa zaten özka bundan daha hesaplıydıHayırlı olsun üretim yeri nedir