PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
14 Dönüm Çilek Tarlası Yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Uysal" data-source="post: 1280333" data-attributes="member: 82989"><p>[USER=42091]@osmanli[/USER] Teşekkür ederim hoş bulduk, Ne üretebilirim diye düşündüğümde Çilek geldi aklıma, çilekte emeğin çok rol oynadığını biliyorum. Ortalama dekardan 3 ton çilek çıkıyor diyorlar (sezon boyunca) bu doğru mu ? Bakımını gübresini vs. ne gerekiyorsa yapacağım köyde eşimin bir kaç arkadaşını da çalıştırmayı düşünüyorum hiç bir şeyini ihmal etmeyeceğim. Yetiştirmek istediğim bölge genelde Nisan ayından sonra havaların ısındığı bir bölge kışları soğuk oluyor ama -10° düşmez sanırım yan köyde çilek yetiştiren var 1.5 dönümde yetiştiriyor. Toptan fiyatı 6-7 ₺ ye çok iyi ben 3 ₺ den hesaplamıştım toptan satışını kötü ihtimallerle. Serasız açık alanda yapmak istiyorum. Ayrıca çilek yetiştireceğim tarlanın rakımı 1 metre. </p><p></p><p>[USER=77275]@kiyoshi[/USER] Kafes tele gerek yok bence normal tel örgü olması yeterli, normal tel örgüsü ne kadar tutar ? Hemde eskiden çalışmış olduğum gayrimenkul ofisinde hobi bahçesi yapılmıştı 17 dönüm 23.000 ₺ tutmuştu işçilik dahil. 6 ay öncesinde yapıldı 15 dönüme 40.000 ₺ çok fazla değil mi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uysal, post: 1280333, member: 82989"] [USER=42091]@osmanli[/USER] Teşekkür ederim hoş bulduk, Ne üretebilirim diye düşündüğümde Çilek geldi aklıma, çilekte emeğin çok rol oynadığını biliyorum. Ortalama dekardan 3 ton çilek çıkıyor diyorlar (sezon boyunca) bu doğru mu ? Bakımını gübresini vs. ne gerekiyorsa yapacağım köyde eşimin bir kaç arkadaşını da çalıştırmayı düşünüyorum hiç bir şeyini ihmal etmeyeceğim. Yetiştirmek istediğim bölge genelde Nisan ayından sonra havaların ısındığı bir bölge kışları soğuk oluyor ama -10° düşmez sanırım yan köyde çilek yetiştiren var 1.5 dönümde yetiştiriyor. Toptan fiyatı 6-7 ₺ ye çok iyi ben 3 ₺ den hesaplamıştım toptan satışını kötü ihtimallerle. Serasız açık alanda yapmak istiyorum. Ayrıca çilek yetiştireceğim tarlanın rakımı 1 metre. [USER=77275]@kiyoshi[/USER] Kafes tele gerek yok bence normal tel örgü olması yeterli, normal tel örgüsü ne kadar tutar ? Hemde eskiden çalışmış olduğum gayrimenkul ofisinde hobi bahçesi yapılmıştı 17 dönüm 23.000 ₺ tutmuştu işçilik dahil. 6 ay öncesinde yapıldı 15 dönüme 40.000 ₺ çok fazla değil mi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
14 Dönüm Çilek Tarlası Yapmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt