148 Massey Fergusona turbo interkol takılırmı

148 Massey Fergusona turbo interkol takılırmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun.

Ynt: 148 Massey Fergusona turbo interkol takılırmı

240 a takmislar turbo olmus 148 e de olur herhalde 148 50hp mi

Bence gerek yok turboya interkola kac hp 5 hp avantaji olur biraz faydasi olur ama yaptigin masrafa degecekmi?

10 numara 3 lü pulluğu çekiyor ama bazı yerlerde bayılıyor.Onun için turbo düşünmüştüm

zoody link=topic=83469.msg996776#msg996776 date=1429989128' Alıntı:
10 numara 3 lü pulluğu çekiyor ama bazı yerlerde bayılıyor.Onun için turbo düşünmüştüm
olabilir yetkililer ile gorussen daha iyi olur bence fiyatini falan konusursun ona gore karar verirsin bence

Onu satip 255T al turboya gerek kalmaz sadeceo intercooler taktirip kullan 135-148 vs gibi freni dahi tutmayan aletlere yatirim yapmayin

148 Massey Fergusona turbo interkol takılırmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
takılır kanka sadece büyük motorlardaki gibi egsoz çıkışını headersini yapman lazım çok büyük bir turbo takmazsın heralde küçük turbo ona göre egsoz çıkışı of diyorum sana max 7 beygir sağlar intercooler de takarsan motor suyunu güzel sogutursun hararet yapmaz kolay kolay