önümüzdeki ekim mevsiminde, 150 dekar arazide, buğday ekimi yaptırmak istiyorum...
tohum, gübre, ekiliş masrafı tahminen ne kadar olur?
şimdiki, mazot, gübre, tohum fiyatları ve işçilik dikkate alındığında,
arazi, düz, kurak...
yer, konya
ekin, baharda, tanelerde, hamur oluşma safhasında, buğdayotu yapmak için biçilecek,
kuruot verimi bakımından hangi çeşit uygundur?
bu işi ilk defa, deneme amaçlı yapacağım.
konunun uzmanı kişilerden cevap bekliyorum...
teşekkür ederim
tohum, gübre, ekiliş masrafı tahminen ne kadar olur?
şimdiki, mazot, gübre, tohum fiyatları ve işçilik dikkate alındığında,
arazi, düz, kurak...
yer, konya
ekin, baharda, tanelerde, hamur oluşma safhasında, buğdayotu yapmak için biçilecek,
kuruot verimi bakımından hangi çeşit uygundur?
bu işi ilk defa, deneme amaçlı yapacağım.
konunun uzmanı kişilerden cevap bekliyorum...
teşekkür ederim