16.12.2007 ST Resimler

Bütün tarlalarımı buğday ektim, sarı renkli olan tarlalar buğday ekili. Diğerlerini zaten sattım, uzak olunca tarlaları ekmek, biçmek zor oluyor...

Ynt: 16.12.2007 ST Resimler

güzel resimler ellerine sağlık abi şu ilaçlama makinesi tam olarak ne işe yarıyo tarlaya bi yararı oluyomu

: 16.12.2007 ST Resimler

yaw ben bu oyunda bişeyi merak ediyom yanımdaki adamları herhangi bir işe gönderebiliyomuyum mesala o nu biçerle gönderip bende atıyorum traktor ve romorkle gidebilirmiyim veya o pullukla ben tızkara ile oluyomu bu şekilde

numan abı bende cok merak edıom bunu adamlar vıdeolarda sılaj yaparken yanındanda traktorle ılerlıo nası oluo anlamadım eger ole bısı oluosa luttfen bı anlatın yaww

Oyundaki bütün kontrol size ait, başka bi adamı gönderemez yada emir veremezsiniz. Herşeyi siz yapacaksınız, videolarda gördüğünüz gibi aynı anda 2 veya 3 ekipman gidiyor, bunlar multiplayer ile oluyor, tek başına oynarsanız yapamazsınız...

ALLAH ' TAN MANİ GELMEZSE BENDE İNDİRECEM.
KÖTÜLEMEK GİBİ OLMASIN SİTEDEKİ OYUNU İNDİRME BÖLÜMÜNDEN BİŞEY ANLAMADIM
MUSTAFA ABİ BU KONUDA SENDEN YARDIM BEKLİYORUM FORMAT ATILDIKTAN SONRA BEN SANA ÖZEL MESAJ GÖNDERİRİM... SAYGILAR...

-silivrilimeriç- link=topic=371.msg8336#msg8336 date=1202633126' Alıntı:
güzel resimler Mustafa..O uzaktaki sattığın tarlayı ben hep buğday ekiyom...Hiç bi işçilik yapmadan kombineyle direk ekiyom muhaa*-*-

Yaw ben ektim mi ilgilenmek zorunda hissediyorum kendimi, o yüzden satıyorum. Uzak tarladan buğday çekmesi adamı bitiriyor zaten. muhaa*-*-