18.Ocak.2014-ENOLA

Ynt: 18.Ocak.2014-ENOLA

buradan tarla satıp oradan alacam.ne uğraşacam burada.daha toprak tan başka bişi görünmüyor.
bereketli olsun gürkan hocam.Allah harmanını nasip etsin.

güzel paylaşım hocam maşallah buğdayda çok güzel.diğer cins buğdaylar nasıl enola ile kıyaslarsak.ben esperiaları daha iyi gördüm bu sene

Güzel Paylasim Gürkan abi...masallah bugdaylar cok güzel, bereketli olur insallah....

Buğdaylar toprağı kapatmaya başlamış.Renk güzel yapı diri maşallah Gürkan hocam.Bereketli olsun.Ot ilacı attın mı bu arada bizde atanlar var merak ettim. :)

Maşallah kardeşim bu ne böyle sarmaşık gibi Allah nazardan saklasın. Zalım çiftçisin vesselam :) naapmıştın bu tarlaya özelden msj atta bizde yapalım seneye :)

maşallah,mevlam bereketi bol hasatlar nasip etsin,Gürkan bey.
cok güzel olmuş ekinlerin.son fotodakiler,buday kardeşlemeden ötürümü o biçim olmuş yoksa sıkmı düşmüş topraga.

maşallah çok sağlıklı duruyor buğdayın Gürkan hocam, mevlam harmanınıda gösterir inşallah.

Bereketli olsun abi. Çok sağlam kök yapmış maşallah.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt