Ynt: 2-5 Aralık Growtech Eurasia Fuarında Buluşalım

jxb leri bende merak ediyorum bizimkilerle aynı ama motor olarak 4 silindirli motor kullanıyorlar onun dışında düğmeler bile aynı yerde izmir fuarında incelerim artık
YUSUFTUYLUOGLU abi de 3045 fotoğrafı bekliyor ne zamandır o yokmuydu
ALANYALI07 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
fotoğrafı nasıl unutursun kubilay07 bizler fotoğrafla yaşıyoruzkubilay07 link=topic=85863.msg1042007#msg1042007 date=1449245470' Alıntı:Abi 3-4 Foto VarÇekmeyi unutmuşuz
Fuara Ben, ALANYALI07 (Bilal Başaran) ve arkadaşı, BOZKURT07 (Abdullah Kuş), Eren Aslan,Yusuf Davazlı ve arkadaşı Katıldık
Fuara gitmekteki bir nedenimiz de ALANYALI07 arkadaşımıza alacak olduğumuz traktördü bayiye rica ettik saolsunlar kırmadılar başka ilçedeki bayilerinden fuara getirdiler motoru gördük inceledik beğendik pazarlığını yaptık
Trakkulüp pazarlığa el atınca 2.El LS R60 Alanya ' ya ve ALANYALI07 ' ye hayırlı olsun![]()
![]()
![]()
Fuar alanına beraber girdik fakat beraber ayrılmadık haliyle 'Trakkulüp selfiesi' yok onun yerine Eren vebenim selfie ' mle idare ediceniz
![]()
Mekanizasyon bölümünde fotoğraf çekmeyi unutmuşum :/
Mekanizasyonda katılım bu yıl iyiydi Case,New Holland,Deutz-Fahr,Erkunt(tam kadro),John Deere,Mahindra,Paksan,Çelikel(tek ürün),Basmacıoğlu-Kaan,Semak Makina Katılmıştı
New Holland Standının En büyüğü T7070 Blue power idi
Case standında dikkatimi yeni JXB serileri çekti pazarlığa bile oturdum JX65B ' ye 88 bin fiyat çektiler ayrıca büyük balya makinası baya ilgi çekiciydi
John Deere standında yeni GL bahçe serisini inceledim malzeme kalitesi CNH ' de daha iyi düzeyde ergonomi olarak CNH ' den daha geri Manevra konusunda üstüne atlar hepsinin o hoşuma gitti 90 bin fiyat verdiler 80 ' e biter gibiydi sanki![]()
Deutz-Fahr Standı Çok Güzeldi![]()
![]()
![]()
YUSUFTUYLUOGLU nailyetek
jxb leri bende merak ediyorum bizimkilerle aynı ama motor olarak 4 silindirli motor kullanıyorlar onun dışında düğmeler bile aynı yerde izmir fuarında incelerim artık
YUSUFTUYLUOGLU abi de 3045 fotoğrafı bekliyor ne zamandır o yokmuydu
ALANYALI07 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan