2. El 70-90 hp arası Erkunt-Acil Yardım

Kastamonu Cide ' de oturuyorum ve 78 model 654 Enter ' im var.
2. El 2005 üstü 70 ile 90 hp arası 30-40 bin arası Erkunt almak istiyorum.
Kredi konusunda bilgisi olan var mı? Ne kadar kredi kullanabiliriz?
Ya da belirttiğim özelliklerde satılık traktörü olan varsa yazabilir mi? :S

Ynt: 2. El 70-90 hp arası Erkunt-Acil Yardım

kredide bankaya veriyorsun hipotegini veriyorlar paranı :) bukadar ayrıntılar şuan anca kalabalık yapar onu orada ögrenirsin ama hipotegin varsa sıkıntı yok çekersin istedigin kadar

traktör kredisini ikinci elde 5 yaşına kadar traktörlere kullanabilirsiniz internetteki satılık ilanları takip ederseniz kafanıza göre bişey bulabilirsiniz

traktörün değerinin tamamını vermiyorlar yüzde 70 lik dilimini veriyorlar bildiğim kadarı ile

Teşekkür ederim yorumlarınız için. 5 yaş kuralı daha esnek olsaydı keşke, çünkü fiyatlar benim ödeyeceğimden biraz fazla oluyor.

traktörün kasko degerinin %75 ini veriyor banka ikinci el traktörlerin bazılarına istenilen fiyata göre tamamına kredi denkgelebiliyor

Aslında John dere ile new holland da olabilir ama fiyat olarak benim düşündüğüm markalar arasında en uygunu erkunt gibi. Karadeniz bölgesi iş açısından çok kısıtlı. O yüzden büyük tarımsal faaliyet yapma olanağı yok. Yoksa daha iyi bişey de olabilirdi

Osman aga kapalı kabin bakıyorum. Benim baktıklarım 2009 altı modeller. Onlarda da kredi sıkıntısı olduğunu duydum. Bankaya da gitme fırsatım olmadı henüz