Sagol tesekkur ederim normalde cilek naylonu olarak satiliyo bunlarabi kolay gelsin bu örtüler çilekçilik içinde oluyor değil mi?
Kilo hesabi 9 11 lira arasiydi busene markasina gore ben gecen sene kasimda 8 liraya almistim bizde ot cikmasin diye seriyozMetre hesabı ile mi yoksa top şeklinde mi satılıyor abi fiyatları ne alemde ? Ot çıkarmıyormuş bide sanırım.
Kilo hesabi 9 11 lira arasiydi busene markasina gore ben gecen sene kasimda 8 liraya almistim bizde ot cikmasin diye seriyoz
Elle yapiyoruz gorundugu kadarda zor degilCemal su üzerine beyaz örtü varya onu makina işlemi yapıyorsunuz elle mi ?
Sagol abi Allah razi olsun cumlemiz icin bereketli bir yil olur insallahCemal kolaygelsin umarim iyi bir. Sezon olur herkes icin
Sagol tesekkur ederimBereketli olsun yazın hasat zamanı harmana gelen satıcıdan alıp yediğimiz günleri hatırlatıyor![]()
Sagol sefa bizim bunlar ince bizi 2 ay idare ettimi tamam 6 ayda kendiliginden kaybolup gider tarladanKolay gelsin abi bu naylonlar güzel çilekde vardı 1-2 sene ot çıkmadı ondan sonra çıkmaya başladı.