2 tane sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1-ben sıaj yapıyorum hayvanların ahırın yanına koyuyoyrum oyunu kaydedip çııkıyorum birdahaki girişimde sılaj yok oluyoı ama balyalarda bu durum hiç olmuyo
2-traktörün önüne makine takmak için hangi tuşlara basmam gerek hidroliği falan yardım ederseniz sevinirim

Ynt: 2 tane sorum var

Sorunun cevaplarını vereyim....
1)Bir fikrim yok ama belki hayvanlar yediği için azalıyordur.
2)Traktörün önüne aleti takmak için (O) çıkarmak için (P) indirme-kaldırmayı ise (K) ve (L)den yapabilirsin....

onları denedim olmadı ön için ayrı bir pullukmu gerekiyor?
hidroliklerde hiç inip kalkmıyor ama hidroıikleri var.

Galiba kanola onun yaması bende vardı fakat yapamadım bi türlü ayrıca gece çalışmak için F7 ' ye basman yeterli olacaktır.....

buğdayları biçiyordum fısss diye ses geldi bulutlar sardı sonra biçer buğdayı biçmedi patozu falan açıktı ama
[a href=http://www.plus80.com]
a]

Keremo54 link=topic=9876.msg107881#msg107881 date=1229088605' Alıntı:
buğdayları biçiyordum fısss diye ses geldi bulutlar sardı sonra biçer buğdayı biçmedi patozu falan açıktı ama
[a href=http://www.plus80.com][/a]
[/QUOTE]
Yagmur yagmaya başladımı öyle oluyr merak edecek bişey yok....

ya ahmet abi bi yama yaptım claas lexionun üstüne massey biçerdöver varya ondan sonrailk tarlamı biçtim ya 2 ya 3le süper yaptı başka bir tarlaya gittim birinci viteste bile buğdayları kaçırıyordu naaptım ne ettim yapamadım

Keremo54 link=topic=9876.msg110212#msg110212 date=1229369403' Alıntı:
ya ahmet abi bi yama yaptım claas lexionun üstüne massey biçerdöver varya ondan sonrailk tarlamı biçtim ya 2 ya 3le süper yaptı başka bir tarlaya gittim birinci viteste bile buğdayları kaçırıyordu naaptım ne ettim yapamadım
Bazen bendede oluyor oyun hızı düşüyor tarla değişiminde....

bu gübre atmak için beyaz tank var ya onun dolduğunu nasıl anlıyoruz bilen varmı???

Keremo54 link=topic=9876.msg131887#msg131887 date=1231533261' Alıntı:
bu gübre atmak için beyaz tank var ya onun dolduğunu nasıl anlıyoruz bilen varmı???
Tank ı tam yanaştır bekle biraz kapakta görünür herhalde hiç denemedim ama sen yinede diğerini kullan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...