İki tane 110 Luk alsak bunlara ayrı ekipman gerektirecek neler vardır pulluk iki tane gerek o kesin, ama mibzer 1 tane yeter bunun gibi sizlerde eklerseniz sevinirim arkadaşlar.
Jhondeere arıyorum abi130 kadana beygiri mi, midilli beygiri mi arıyorsunuz?
Evet öyle ama şöyle düşündüm 110 HP traktöre 5 li 14 takılıyor bizim burda 2 tane 10 lu pulluk 130 HP ye 6 lı takılır ondan dedim abiİthale başta fazla veriyorsunuz ama arıza derdiniz olmuyor uzun süre yerliler saçma sapan ufak şeylerden sizi sanayiye götürebiliyor kuru tarım yapanlar senede kaç gün traktörle tarla işi yapıyor zaten bakımdan bakıma sanayiye gitmek varken arıza yapıcak traktörle uğraşmak saçma oluyor ithal traktör satarkende zarar ettirmiyor
6130 inşallah alınca resim paylaşırım hocamHayırlısı olsun, 6 MC serileri gayet güzel, çeki demiri, olarakta memnun eder.
Hocam özür diliyorum şuan kendime gülüyorum ben gerçek at sandım dedim hoca benle dalga tutuyor dedim [emoji16] kadana ve Midilli arasındaki fark nedir hocam130 kadana beygiri mi, midilli beygiri mi arıyorsunuz?
Bu sınıfta farklı çeki demiri gücünde traktörler var.Merhaba, katana beygiri ile midilli beygiri arasındaki fark nedir?
6130 m hangisine giriyor hocamBu sınıfta farklı çeki demiri gücünde traktörler var.