Evet kendi sitesinde öyle yazıyor ama firmanın manisa İzmir mühendisi yakın arkadaşım sürekli görüşürüz Masaccio az tohum seven çok kardeşleyen bir tohum ve hızlı yürüyen ama çok boy yapmaz o yüzden sizin ekiminizi sık oldu salihli de 18-20 kg tohum 750-850 kg verim alan kişiler tanıyorum ama çoğu kişi 25 kg ekti verimi 500 zorladı ve çoğu pas mücadelesini iyi yapamadı size tavsiyem pas mücadelesini sistemim ilaçlarla yapın içerisine aminoasit koyun ve erken gübreleme yapmayın Allah bereketini arttırsın YouTube yazarsanız bulursunuz geçen sene Söke’de 20-22 kg tohumla 1000 kg alan var ama ilaçlamaları tam onları izlerseniz iyi olur bereketli olsun
teşekkürler faydalı tavsiyeleriniz içiin dikkate alacağım.
bölgemiz ülkenin en çok yağış alan yerlerinden birisi ancak yağışlar kısa süreli çok etkili olduğundan güneşleme uzun ve kapalı hava az olduğundan pas konusunda oldukça avantajlıdır bugdayda
seraylada uğraştıgım için zirai mücadeleye oldukça hakimim kulladığım 5-6 çesit pas küf külleme ilacı var genel olarak her hangi bir tohumlada 500 -550 ün altına neredeyse hiç düşmedim gecen yıl ceyhan 99 ile 700 ü zorlamıştım
nasip artık rabbim ne verirse şükür diyeceğiz