2001 Model 240s ve Özellikleri

240s alma aşamasındayım. 2001 modellerle ilgili kronik bir sıkıntı var mı? Bağımsız kuyruk mili, askı pedal, disk fren, hidrolik direksiyon gibi özellikleri var. Sizce bu traktöre fiyat olarak ne kadar vermeliyim?

bizim buralarda 10 traktörden 8 tanesi kesin MF240 dır
teker durmu temizliği boyası vs gibi durumuna göre 20 25 arası oynar siz kaça anlaştınız?

Evet 4ü assagida olanlar agir devirli ve senkromeclidir cokdaha guzel ceker az yakar digerleri seri sanzumandir

Kardeşim bizdeki 2004 model, ince bacak,siyah gövde ve tamda dediğin gibi 4.viter geri ile 2 nin arasında. Şanzıman komedi gibi ama traktör çok seri ve klasmanında iyi.Yakitida oldukça iyi..3 lü yada 4 lü pulluk hiç takmadım ama 2 li 14 de süperdi.. .

Ince akislilerde farki kurtariyor bi nebze olsun ama koselileree tam rezalet gitmiyor kalkmiyor cekmiyor adeta 4u asagida olanlar senkroludur cokda rahat ve guzel ceker

Ince akislilerde farki kurtariyor bi nebze olsun ama koselileree tam rezalet gitmiyor kalkmiyor cekmiyor adeta 4u asagida olanlar senkroludur cokda rahat ve guzel ceker

Akisle olayın ilgisi nedir acaba? İnce akis yağlı fren köşeli akis disk fren . Bunun çekmeyle ilgisi yok yıllardır 240 serisi kullanıyoruz. Disk frenlisinide kullandım yağlı frenlisinide kullandım . Çekişlerinden yana sıkıntısı olanı hiç duymadım. Biraz daha açar mısınız? Ben karıştırıyorda olabilirim yanlış olmasın :)

Disk fren her zaman daha agir kalir yuvarlak kovan 240 in yaninda is yaparken ramork cekerken ayriyetten disk frenlilerin arkasi agir oldugu icin ayna mahruriyi daha cabuk bozuyor fren desen zaten gaj guj arkada ceer olnadigi icin zayif kaliyor ayna mahruti. Yuvarlak kovan her zaman daha seri is yapar daha az masraf acar.bende ezbere konusmuyorum kardeş 3 senedir sanayinin icindeyim galerilerin gobegindeyim

Disk fren her zaman daha agir kalir yuvarlak kovan 240 in yaninda is yaparken ramork cekerken ayriyetten disk frenlilerin arkasi agir oldugu icin ayna mahruriyi daha cabuk bozuyor fren desen zaten gaj guj arkada ceer olnadigi icin zayif kaliyor ayna mahruti. Yuvarlak kovan her zaman daha seri is yapar daha az masraf acar.bende ezbere konusmuyorum kardeş 3 senedir sanayinin icindeyim galerilerin gobegindeyim

Rampa inerkende yuvarlak arkalılar eli yüreğinde iner.

Corumlu arkadasim bu traktorlerden anlamadigin belli 255 cerli dufransiyaldir 240 duz akistir bunu kime sorarsan sor benim sökmedigim kullanmadigim traktor yok bosuna diretme 255 ve uzeri cerli difransiyal vatdir arkayi kesinkikle dagitamassin

Kardeş bütün traktörlerde deviri düşürmek için cer, planet gibi çeşitli sistemler kullanılır.
Cerli traktör nasıl arka dağıtmıyomuş? Hiç fıat ustasının önünden geçmedin herhalde.

Kardeş bütün traktörlerde deviri düşürmek için cer, planet gibi çeşitli sistemler kullanılır.
Cerli traktör nasıl arka dağıtmıyomuş? Hiç fıat ustasının önünden geçmedin herhalde.

Kardeş biz seninle anlasamayacagiz galiba ben zaten fiatciyim senin bahsettigin ceer degil redüktördür redüktörü kıran bir fiat ceeri dagitan bir mf bulsana bana 1000 de bir olur kul yapisi sonucta aynamahrutiyi kirar bilyayi bozar onlar ayri seyler mf 240 da ceer yoktur butün yuk aynamahrutide. Ben yıllardir sanayide traktör sökuyorum sen haklisin ben yanlis bir aciklama yaptim 255T dede cer yok sen haklisin kardesim.. oncelikle suna bir acıklama getirelim fiatlarin 56 66 serileri redüktörlu difransiyaldir mf ler ceerli difransiyaldir.isimleri sistemleri farkli olabilir ama islevleri aynidir arka dagitma mevzusu ceerli yada redüktörlü traktorler icin tamamen kullanim kaynakli reduktörlu difransiyal hizi 9/1 oraninda boler cerli difransiyal 3 /1 oraninda boler. Insanlari lütfen yanlis yönlendirmeyin kardesim sen 255 turboda ceer yok diyorsun oradan fiat grubuna geciyorsun konuyu sapittirmaya gerek yok bilmiyorsan insanlarin kafasini karistirma lütfen

Kardeş 240 disk frenle 255t nin arkası aynı arka hiç dönüp bakmadın mı?

Benim guzel arkadasım arka kovanlarin jant iclerine dogru 2 bogazli dokum olur mf 240 da orasi dökumler birbirini karsilar 255t de ise bahsettigimiz cer orada 3 parmak flansin arasindadir. Goruntuye dikkatli bakman gerekiyor uzaktan bakinca butun fergusonlar ayni. Ceersiz 255T olmaz 240 da asla ceerli olmaz