Arkadaslar bi tane mf 240s buldum 2006 Model temiz senelik 50 dönüm yer işliyoruz güç yakit konusunda felan beni üzer mi bide bunlar nasıl traktor hidrolik direksiyon var mı disk fren mi
Her ikiside mevcut bildigim kadarıyla, güç olarak 55-56 daha fazla tatmin eder.Arkadaslar bi tane mf 240s buldum 2006 Model temiz senelik 50 dönüm yer işliyoruz güç yakit konusunda felan beni üzer mi bide bunlar nasıl traktor hidrolik direksiyon var mı disk fren mi
Gardas 55 56 pahali onu alana kadar 266 gold alınır diye düşünüyorum bende şu anda 266g var memnunum bunu bi nevi yatırım gibi alacaz yani dursun kapının altında peki alırsak bu 240 a kac numara yag felan oluyor bilgin var mıHer ikiside mevcut bildigim kadarıyla, güç olarak 55-56 daha fazla tatmin eder.
Anladım, ben tek traktör olarak kullanacaksınız sandım. Yag konusunda 240 kullanmadıgım için net birşey söyleyemem ama biz traktörlerimizde motor yagı olarak 15/40 arka yagı olarakta 422 transmision kullanıyoruz .Gardas 55 56 pahali onu alana kadar 266 gold alınır diye düşünüyorum bende şu anda 266g var memnunum bunu bi nevi yatırım gibi alacaz yani dursun kapının altında peki alırsak bu 240 a kac numara yag felan oluyor bilgin var mı
Bende 15 40 kullanıyorum 266 için ama bunları bilmiyorum tesekkur ederimAnladım, ben tek traktör olarak kullanacaksınız sandım. Yag konusunda 240 kullanmadıgım için net birşey söyleyemem ama biz traktörlerimizde motor yagı olarak 15/40 arka yagı olarakta 422 transmision kullanıyoruz .