2010 Nadas Halleri..MF 265 S ve Ben..

Ynt: 2010 Nadas Halleri..MF 265 S ve Ben..

İlk yorum benden olsun zengin paylaşım olmuş abi eline sağlık.Kabin içi performansını da bekliyoruz kralın :)

paylaşım için teşekkrler 65 liğe 3 lü pulluk braz küçük deil mi toprak yapısı nasıl sizin orda sert mi :S bu arada +rep :)

Paylasım için teşekkürler Nail abi .. Işıkları açıncada ayrı bi havası olmuş kralın. alk-*s +rep ok-*-s

hımmm Nail abi muhtar sana biraz feryat ediyor:D Kral ' a laf yok başımızın tacıdır o

Eline sağlık Nail abi..güzel fotolar...tarla biraz aüarmış ama yapçak bişey yok :) bu senede böle olsun ;)

Yorumlar için herkese sonsuz teşekkürler.. Bu sene toprak bir garip; altı çamur pulluğa sarıyor, üstü sanki beton olmuş pulluk batırasıya bi hal oluyoruz, 10 dekar yerde 5 çeşit tav durumu var..:( Aslında nadas için bizde daha çok erken, hava kurak gidince sürmek zorunda kaldık.. Bu gün az bi yağış oldu ama nadaslara etki edecek kadar değil, zaten çok soğuktu biraz da serinletmiş oldu..:)