2010 tarlalardan gezinti.

canım sıkıldı tarlaları bir gezeyim dedim.kirazlar olgunlaştı toplamak lazım 1-2 gün içinde.ayçiceklerin maşallahı var.hiç sulamadan 2 hafta içinde 45 cm boy attılar.1 haftaya kalmaz o görünen tarlada çicek açmaya başlar.saygılar.

sizde arada kaynayın :D arkamdan baya bir koşturdular.:D

Ynt: 2010 tarlalardan gezinti.

hayinsin olum sen hayin ben olduğum zaman insan bi kiraz getirirdi. nasıl arkadaşşsın sen. duy sesimi. duy sana olan sitemimi. firari

doganbey1 link=topic=32720.msg282918#msg282918 date=1277822165' Alıntı:
hayinsin olum sen hayin ben olduğum zaman insan bi kiraz getirirdi. nasıl arkadaşşsın sen. duy sesimi. duy sana olan sitemimi. firari
töbe töbe :D ula sen burdayken daha cicek aççıyorlardı.

Eline emeğine sağlık....Yolla ordan bi kasa kiraz be hayri..ama kirazı boş verdim o kopaylardan bi tane olsa :D

saolun arkadaşlar:
ula ismail.gidin alın bazardan alla alla :D taktınız kiraza.beni bozuyor kiraz. :D bn o kadar kiraz bollunda yemiyom sizde kiraz arıyonuz.

firari11 link=topic=32720.msg283123#msg283123 date=1277922826' Alıntı:
saolun arkadaşlar:
ula ismail.gidin alın bazardan alla alla :D taktınız kiraza.beni bozuyor kiraz. :D bn o kadar kiraz bollunda yemiyom sizde kiraz arıyonuz.
kopaymı...kopay ne arar la bazarda :D

sen görürsün çakırpınara gelip yakacam fidanlarına zehir atacam :D kopayları kaçırıp İsmaile verecem