2011 de aldığımız pıkap ımız amarok

Ynt: 2011 de aldığımız pıkap ımız amarok

maşallah hayırlı olsun çok tipli ve yüksek bi araç inşallah bizde wolkvagen caddy yi passat ile degiştirecez 2012

Arazide de Konfor diyonler için Çok iyi makina, parasidaa iyidir muhtemelen hayırlı Olsun.

hayırlı olsun bu aracı bende çok araştırdım test ettim falan almaktan vazgeçtim...2.0 motor biraz küçük kalıyor...

çok güzel bir pikap bence sınıfının en gösterişli araçlarından biri seçimin süper bir wolkswagen kullanıcısı olarak 3 yıldır yıldır kullanıyorum çok güzel araçlar hayırlı uğurlu olsun

Arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bizde de Toyota Hilux var. 2001 model yaşlandı artık. Benimde bu Amarok ' lar hoşuma gidiyor. Kalıbı, tipi falan çok yakışıklı. Ama fiyatları biraz yüksek. Bunlar sanırım Brezilya yapımıymış. Ben öyle duydum. Ama araştırma fırsatım olmadı. Yakıtı nasıl acaba? Bizim Toyota ' ya sırf yakıtı için kıyamıyoruz. Çok ekonomik. Gerçi yeni pick-up ' larda motorlar büyük falan. Ama işte mazot fiyatları yüksek olunca insan çekiniyor...:D